|
![]() |
#1 | ||
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
AMD podigao tužbu protiv Intela...
Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Kad protivnik leži još ga iscipelari. Intel slabiji nego ikada i idelana prilika da intelu "vrate" za doba P3/K6 i P4 T Bird.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
do you speak it?
Datum registracije: Mar 2003
|
da te "tvoj otac" cuje sta govoris poslao bi te u pakao... Intel slabiji nego ikada? o, daaa ![]()
![]() |
#4 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Pa realno gledajuci i je slabiji nego ikada ..... Kada je amd ikada imao ovakvu nadmoc nad intelom..... Mislim na proceve koji kolju intelove... Tako da se slazem sa isusom ![]() ![]()
![]() |
#6 | |
Headbangig Grunf!
|
Citiraj:
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
Datum registracije: Aug 2004
|
I mislim da ce ostat jos dugo vremena , jer vec 2007 AMD planiraja izdat četvero i šestero jezgrene procesore , a sada Intelovce papa monojezgreni FX 57 i najjaci multicore 4800+ intel se malko izgubio u prosoru i vremenu , pa sta nije |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
do you speak it?
|
Citiraj:
![]() ali na stranu stavimo zaradu, AMD trenutno ima bolji proc, zaista mislis da ce to Intela ugroziti? a one izjave "Intel na koljenima" su stvarno smijesne...
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
P.S. Ta vijest, ali iz malo drukcije perspektive ![]() http://www.tomshardware.com/hardnews...28_153223.html
Rule#100 Give someone a fish, you feed him for one day. Teach him how to fish, and you lose a steady customer. T. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
motocross
Datum registracije: Sep 2003
|
cuj po meni uvijek ostaje ono staro pravilo:amd za igranje,intel za kodiranje i obrade videa i tih shemi,samo da te pitam koja firma ima uopce amd ?ja to stvarno neznam,evo posto znam da prtrokemija doo kutina ima sva racunala bazirana na intel procevima,a vjeruj takvih firmi ima milijarde i milijarde koji imaju preko par tisuca kompova sa intelima,ne nisam intelovac ali da li je amd bolji zato kaj se bolje clocka?nije sigurno,to isto ko da velis da je yugic bolji od stojadina jer ide 3 na sat brze niz breg ![]() meni je bitna cijena i mala temp,a sad preverzije tipa fx57,840ee i te sheme,kome to u zivotu treba,mislim na nas prosjecne zajebante kojima je samo do overclockanja?ako se ima para onda ko ga hebe ali realno gledajuci ja neznam sto ovaj fx 57 moze a winnie 3500+ nemoze ili p4 ?evo to me zanima! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 | |
do you speak it?
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#13 | |
Headbangig Grunf!
|
Citiraj:
što se tiče Tom's Hardwarea. Poznato je da THG preferira Intel. Nigdje ni riječi o tome koliko su intelovi procesori trenurno lošiji od AMDovih već isključivo da je AMD nesposoban i d akoristi prljave trikve da bi prešao 20% tržišnog udjela. THG: ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | ||
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() Nemaju one INTEL zato jer je bolji, nego zato jer u brand kompovima dolazi Intel ... zbog razno raznih razloga... ![]()
![]() |
![]() |
#17 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
[QUOTE]Originally posted by MadBoY [B]Moze sve sto moze i 3500+ i P4, a 3500+ i P4 mogu sve sto i FX57 ... samo sto to FX57 radi dosta brze ![]() Radi brže, ali koliko je profesionalaca tu kojima je to stvarno od neke koristi? Sve je to više - manje isto. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
Ma ova tuzba je zivi bullshit. Tu su isto krive kompanije koje su tu kao zrtve. Stva ide ovako. Intel prijeti, ovi poslusao, ako poslusaju dobiju pristojan (ali ne najbolji) deal kaj se tice isporuke, kolicine i cijene. Ako ne poslusaju, moraju se okrenut AMD-u s kojim nemaju nikakav deal, pa ih ovi mogu jos vise zajebat i dignut cijenu sto bi ovi morali prihvatit, jer ak nebus intel i nebus AMD, koji ces qrac stavit. Svijet je surov, a monopolizam se ostvaruje inteligencijom i nicim drugim. Ako bi kritika mogla pasti, nedas proc. kaj je tu tak cudno. A i intel uvijek izvuce pristojan dio kolaca i u zadnje vriijeme, da ne kazem kako su im ovi mobile procovi zakon! |
![]() |
![]() |
#21 | |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|