|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2007
|
Ne vidim podnaslove na sprženom DVD-u
Nisam baš neki veliki znalac, uglavnom pržim klincima crtiće i skinula sa interneta neki filmić.
On je u .avi formatu, sastoji se od 2 dijela, podnaslovi u .srt formatu. Sprženo Nerom na 1 DVD. Kada ga gledam na komp. sa VLC playerom, sve OK, podnaslovi rade, ali kada ga ubacim u DVD player, pokazuje kao da nema podnaslova.(Pioneer DV-380) Kad daljinskim kliknem podnaslov pokazuje Subtitle-/-. Di je caka, ne kužim, nazivi filma i podnaslova u dlaku isti, inače do sada nisam imala ovakvih problema sa drugim filmićima radi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Soul Eater
Datum registracije: Jan 2007
|
To ti je do dvd playera. Neki DVD-playeri jednostavno neće čitati titlove ako staviš više od jednog filma na DVD, neki ti riješe novim firmwareom a to opet može bit i komplicirano. Imam jedan takav DVD kod sebe neće nijedan podnaslov da pokrene ako je na DVD-u. Probaj ako imaš neki film na običnom CD-u pa probaj gledat i imat ćeš prevod. Ako možeš napravi ovo : ako jedan dio tog crtića može stat na obični CD, stavi njega i titlove na CD pa će ti vrlo vjerojatno raditi. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
Ma probala sam i to i opet ne radi . Dan prije sam isto tako spržila neki film i sve je OK. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
Ma čita i jedno i drugo. Filmovi koje sam prije pržila su OK a sada što god spržim ne vidim podnaslove. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|