|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
savjet ;)
moze C2D konfa za oko 7k kn-a(kreda) sa 19" ili 20" inch WIDE-LCD-(DVI-D ulaz radi HDMI-a) ![]() e da brijem kupit sred 5. mj kofu tak da mi od oka ubacite neku mid rage dx 10 grafu(ati ili nvidia) s tim da swe komponente budu iz jednog ducana,dok monitor ne treba biti, tnx unaprijed ![]() Zadnje izmijenjeno od: Minox. 06.04.2007. u 14:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
bilo ko ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Evo ovako nešto: C2D E4300, Gigabyte GA-965-DS3, 2x1gb Kingmax 667, Leadtek/BFG/Gainward 8800gts 320mb, Silverstone Element 500w, Sharkoon Rebel9 ili neko Chieftecovo kućište... Još uzmi u obzir da će biti padova cijena (posebno procesora) do 5. mjeseca... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
nema smisla stavljat thread ako ne kupujes sad komp. kad ces kupovat komp, 2 dana prije stavis ili bumpas temu i onda cemo moc vidjet. jer dotad (5mj.) ima jos ohoho. znam da smo svi nestrpljivi sto se tice kupovanja novog hardwarea, ali eto, mislim da je potpuno nepotrebno otvarat thread "mjesecima" prije kupnje. NHF.
![]() |
#6 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Nisam ga stavio jer neznam kojeg da ti preporučim, najbolje da malo prošvrljaš po ostalim konfama da vidiš koje su preporuke ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
ok budemo o tome kad dojde 5.mj ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|