|
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Napiši o kojem pod-modelu se radi. Sudeći po ovome:http://h10010.www1.hp.com/wwpc/us/en...5-1849082.html ugrađuje se za Wireless HP Integrated Module with Bluetooth 2.0 Wireless Technology (NOTE: (only available with 3-3-0)) Integrated Broadcom 4311AG WiFi Adapter Integrated Broadcom 4311BG WiFi Adapter Ako je pod-model sa ugrađenom spomenutom WiFi "karticom", netreba ti više ništa osim dobre volje to naštimati. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Simens da ti radi u router modu. U routeru uključi wiereles. Na lapu instaliraj broadcom wlan driver sp33008, stavi gigabit ethernet driver sp32632 i HP wiereles asisten(bluetooth, wlan, wwan) sp32515. Sve to imaš na HPovim stranicama.
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Nakon što instaliraš drivere o kojima ti govori AMD, dobiti ćeš u trayu (desno kod sata) ikonu Wireless Assistenta. Uključiš bežičnu mrežu botunom na tastaturi i pokreneš WA. Kada nađe tvoju mrežu, jednostavno se konektaš na nju. probano s istim modelom i routera i laptopa i radi.
![]() |
#7 |
Moderator
|
http://h20000.www2.hp.com/bizsupport...082&taskId=135 Samo si odaberi koje windowse imaš.
![]() |
#8 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2007
|
ja imam isti laptop, jednostavno skini sve drivere sa stranice hp, jer ti svi i trebaju.od bluetootha,do firewirea ,te do broadcom drivera za wifi. sve sine! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Sve - audio, grafa/ploča, LAN, WLAN, BT, Fingerprint, Card reader, modem,... Imam ti ih ja sve na cd-u doma, cca. 300Mb. Ako ti se ne da skidati, javi se na PM.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Moderator
|
Citiraj:
Možda nećeš koristiti onaj otisak prsta, ali u biti trebaš sve drivere. Cca 300 Mb. Prilikom instalacije drivera moraš prvo staviti microsoft hi-def driver patch sp32646. Bilo ti je već pisano o tome na PCEkspert forumu.
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
OT (unaprijed se ispričavam) 7600GT! Ako misliš primati pm, izvoli isprazniti mailbox jer je krcat.
![]() |
#14 |
Banned, varanje na tržnici
Datum registracije: Nov 2006
|
Pozdrav društvo javljam se da sam instalirao sve drivere za wlan,lijepo me spoji,ali neide,nikako otvoriti stranicu.Kreirao sam wlan mrežu pomoću wireless configuration utility,piše mi da je spojen,ali nikako da otvori stranicu.Molim vas pomozite mi.Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Banned, varanje na tržnici
Datum registracije: Nov 2006
|
Uspio sam se spojiti preko Wirelessa,ali piše mi uncesured wireless network,t-comov službenik mi je rekao da moram postaviti sigurnosne postavke,sve sam liejpo namjestio,ali onda mi nikako da se spoji.Zna li netko u čemu je problem.Hvala |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|