|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
abit is7-e2 i spajanje na dsl
wtf??ima onboard lan i još imam dodatnu lan karticu,fino sistem reinstaliro kreiro vezu i neće pa neće se spojiti,ima erikson hm220di usb-lan modem,kaže conecting trow van miniport ppoe protokol i izbaci error line is busy??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
a normalno manje/više se spojio kad spojim modem preko usb,je li moguće da su udarom groma ili ćime već riknuli onboard lan i pci utori??pci utor normalno prepoznaje lan karticu i odmah xp nađu drivere za nju,ali preko mreže nema šanse na net. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Ne bi rekao...Da ti je grom spalio matičnu, sumnjam da bi išta radilo, čak i da se izvukao ostatak a da PCI i onboard LAN ne radi, komp uopće ne bi prepoznao PCI karticu. Jesi probao ugasiti pa upaliti modem i onda upiknuti kabel?
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
ma neki put matična može dobit šut ne izravni ali dovoljan da se zblesira mrežni dio,ma sve kombinacije isprobo ali ne ide, na staroj matičnoj sve normalno išlo napravio konekciju i spojio se preko mreže,još ću sutra čačkati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
To ne treba na XP-u, samo na 98 i ME, barem ga ja nisam nikad instalirao... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
ma instalirali i rasppoe protocol ali ništa,zanimljivo je da neće ni ruteru pristupiti preko 162.168.1.2 točno domy na ploči iz moj komp nisma uopće taj protkol instaliro i spajao se normalno na net. preko mreže |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|