|
![]() |
#2 |
PC Ekspert šerif
Datum registracije: Feb 2002
|
Zato što se ljudima koji proizvode lapove ne da zezat sa supportom za 64-bitni OS. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
PC Ekspert šerif
Datum registracije: Feb 2002
|
Možda zato što ljudi koji proizvode laptope, a time ne mislim na kineze koji ih sklapaju, gledaju na to kako će imati što veći profit. Ako na tržištu nema potražnje za laptopima s 64-bitnim OS-om, zašto bi netko želio upucavat lovu u razvoj podrške za laptop s 64-bitnim OS-om. U krajnju liniju, kakvo ti je to uopće protupitanje? Ako si na svoje prvo pitanje već imao odgovor koji te zadovoljava, zašto si ga uopće postavljao? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
Ja imam isto feeling da je potražnja za 64-bitnim softwareom..driverima i sl pre mala da bi se previse zaj. s tim..pogotovo uzmimo u obzir da je sad sve neka strka oko nove Viste i sl..u buducnosti da..jos sad bas i ne..no dakako bilo bi lijepo za vlasnike 64bitnih proceva da mogu iskoristit sav potencjal procesora..
![]() |
#8 | |
Registered User
Datum registracije: Apr 2004
|
Citiraj:
logika bi bila po tim svim silnim 64 bitnim procesorima da i jednog dana pređemo na 64 bita, ali programska podrška je žalosna, barem danas. s time da je kompatibilnost viste x64 dosta lošija od x86, tak da je i upotrebljivost takvog operativnog sistema upitna. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
Budimo realni proizvodaci i distributeri racunala nisu u stanju isporuciti dual core patch za windows xp. Mislim da je previse ocekivati da ce onda jos isporucivati 64bitne windowse.
![]() |
#10 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
The All Seeing Eye
Datum registracije: Mar 2007
|
Dajte mi recite jednu stvar... Ovaj tjedan formatiram i snimam windowse na laptop od kolegice! Pošto nikada nisam to radio na laptopu, zanima me dali je isti proces kao kod PC-a? Ima li kakva posebna caka ili koristan savijet? Puno hvala i sorry na malome OT! |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
pazi da ne obrišeš skrivenu particiju (ukoliko postoji ista), ako nema ništa u disk managmentu, onda je sve isto kao i za desktop (možda ćeš imati problema ako je gore sata hdd, ali i to se sredi). |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#15 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Pa i skoro svi stolni CPUi su 64bit, pa nisam baš vidio puno ponuda sa 64bit vistom, a kamoli laptopi
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|