|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Corsair HX Series
Ev već neko vrijeme gledam to napajanje, Corsair HX 620w i bilo ga je u linksu za 1500kn što mi je ipak malo previše... ali.. danas košta samo 1044kn!!! http://www.optimum-online.hr/shop/vi...roduct=1705087 a verzija od 520w je 760kn ![]() ja happy,a vi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
a za koju konfu ti treba inače, verzija od 620W je gurala na testu 2x8800GTX, bez ikakvih problema ta napajanja su na bazi Seasonic S12+ serije i jako su dobra jesi li siguran da ti treba takvo jako napajanje |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
a znam da je to napajanje dovoljno za dvije 8800 GTX i quad core... al čeka se ati R600 (valjda bude uskoro),a prije sam imao chieftec 420w i sa ati X1900GT je bilo problema, znao se komp resetirat... i ovo od 520w bi bilo dovoljno... al nikad se ne zna.. možda budu dvije R600 nekad... a ne mislim napajanje mijenjat svaki put kad kupujem novu karticu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
ja imam doticno napajanje i stvarno mogu ti rec da su corsairova hx napajanja na vrhu ponude.. 620w je mala energana sa odlicnom efikasnoscu i jako tihim adda 12cm ventilatorom koji se nece vrtjeti punom brzinom niti pod punom opterecenju.. imas super test na spcr-u i onom nekom johnny sajtu (neda mi se trazit linkove)... ako trebam traziti iglu u sjenu reci cu da mi malo smeta sto kabeli nisu zasleevani nego su ribbon tako da ih je malo teze savijat ali ne nemoguce ![]() ![]() super cijena btw, atleast za rvatsku.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Resistance is futile
Datum registracije: Oct 2003
|
Neki dan sam ugrađivao jedno Corsairovo 520W napajanje o kojem Vi pričate. Što se snage tiče, po tom pitanju uopće nećeš imati problema. Buka? Gotovo nikakva. Sigurno u kompu imaš neki vent koji će nadglasati tog iz napajanja. Jedino što me začudilo su plosnasi kablovi. Još se nisam s takvima susreo, malo neobično, ali OK. Za sakrivanje ispod matične, dušu dalo ![]() Sve u svemu, svaka preporuka, ako je u platežnoj moći kupca ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
zippo61_junior
Datum registracije: Oct 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Čuj ja gledam ovako, ako netko ima 600kn za kupit Fortron BS 500 onda može dat još 150kn pa kupit Corsair HX520 koji briše pod sa tim Fortronom
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|