|
![]() |
#1 |
ghotic warrior
Datum registracije: Mar 2004
|
Novi warcraft?
|
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
jel to možda objavljeno 1.4?
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
"Create dozens of units based on World of Warcraft, including abominations, night elf huntresses, wisps, and orc shamans!" "Blizzard Entertainment is proud to announce the forthcoming real-time strategy game set in the World of Warcraft universe, Warcraft: Heroes of Azeroth! As a prequel to World of Warcraft, Warcraft: Heroes of Azeroth details the events leading up to the creation of the Alliance and Horde." Ovo je zapravo odlican cross-selling. Posto imaju 8 milijuna igraca, od kojih velika vecina nikad nisu igrali Warcraft III, napravili su ovu "salu" da prodaju pokoji Warcraft III. Poprilicno lame kako pokusavaju biti "smijesni" i koriste 01.04. za reklamu. Kao da nemaju dovoljno love. No moram priznati da su s jednog stajalista u pravu. Znam po sebi, jer je proslo puno vremena od kada sam igrao Warcraft III kampanju do WoW-a, i nedavno sam ga odlucio ponovno zaigrati. Dobro mi je doslo da se podsjetim kako je cijeli Warcraft svijet postao takav kakav je u WoW-u, i kada se uskoro vratim WoW-u, lakse cu se ponovno uzivjeti u taj svijet. Nazovimo to vremenom prilagodbe i terapijom prije ponovne ovisnosti ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
e da mi je veliki poster elfice sa boxa ![]()
#8 |
Universal TooL
Datum registracije: Sep 2005
|
U svakom slučaju bolje im ide pravljenje RTS-a nego RPG-a. Moglo bi biti dobro. |
![]() |
![]() |
#10 |
80286
Datum registracije: Jul 2004
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |