|
![]() |
#1 |
A mighty pirate!
Datum registracije: Feb 2007
|
Abit Il9Pro & C2D 6300
dakle imam navedenu ploču http://www.hgspot.hr/opis.aspx?ID=24701 a za proc link se ni ne mora davat,mislim da smo svi upoznati s njim dakle zanimaju me načini za clockanje premda mi u biosu neda da clockam,vjerojatno nemože dić dovoljno fsb il je zaključana opcija neznam,ali definitivno nije majka-ploča za clockanje,barem ne preveliko,no imat c2d i ne clockat ga je ono informatički grijeh blago rečeno dakl koje su mi opcije,nisam stručnjak za clockanje,ni blizu,tako da tražim iskusnije i starije za mišljenje |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
A mighty pirate!
|
može pomoć? ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
A mighty pirate!
|
zaključana je opcija clockanja,potpuno,na staroj 478 abitici sam clocko bez frke,doduše ovo je ploča za 600 kn nemoš puno očekivat,al ipak od abita očekujem bar nešto, |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
A mighty pirate!
|
za flešanje sam gledo bios na abitu,ništa nisu izdali novo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
A mighty pirate!
|
ono hvala na ubijanju od pomoći,fera falla |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Gledam baš po netu, ova ploča jednostavno nema opcija za dizanje FSB-a, jedino što ima mogućnosti dizanja voltaže za memoriju i NB, te frekvenciju memorije 533/667, nema čak mogućnosti mijenjanja množitelja, nema nekih ''sakrivenih'' opcija za OC, tako da si osuđen na default. Tko bi rekao da neke Asrockice (ConroeXFire npr.) mogu potegnuti i do 300FSB-a, dok jedna Abitica nema niti jedne opcije (osim voltaža) za OC... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Hehe - problem je u tome kaj se većina nas raspita prije kupnje komponente. Kad kupujemo onda se gleda koliko ide FSB, VDIMM, VCORE, specifične stvari uz određeni proc AMD ili Intel - nije isto ... Gledamo koja je mema, cooler, vent, strujanje zraka ... itd. Oni koji si ne mogu priuštiti Abit, Asus i ekipu - obično izaberu Asrock, Epox, Gigabyte. Abit istini za volju ima dobre OC ploče - ali ploča koju si ti uzeo je napravljena za office upotrebu. Radi i radi stabilno - napravljena da pokreče OS i aplikacije usko vezane uz posao računovođe, sekretarice isl ... a njima ne treba OC ![]() Tako da drugi puta se raspitaj prije nego baciš novce i onda se ljutiš na druge kaj si promašil proizvod ![]() I Bog pomaže koliko si sam pomogneš ... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|