|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
homebox i MSN (NE)dobitna kombinacija?
Frend me zamolio da mu spojim internet, posto je kupio homebox od vip-a, sve slozim i sredim ali se nece konektirat, nakon 2 sata natezanja sa korisnickom sluzbom nismo nista rijesili osim sto su rekli da trebaju u svojoj tehnickoj sluzbi nesto provjerit i kroz par dana ce se javit ponovno... O.K. to su rijesili i proradio je net. Sad sam instalirao messenger ali kod videopoziva je problem sto katkad se slika malo smrzne (to jos mogu tolerirat) ali zvuk se malo pojavi i steka, a vecinu vremena ga uopce nema. Mene zanima dali homebox ima dovoljno brzu vezu da bi MSN trebao normalno raditi prilikom videopoziva. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
Ne. Homebox ima jako lošu i sporu vezu. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Istina, ali msn koristi dobre kompresije, i mislim da bi trebao raditi bez vecih trzanja i npr ako je HB spojen na 64k. Probaj malo premjestiti HB po stanu mozda ti negdje hvata bolji signal. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
To je dosta slabo. Prosjek ti nemogu reci jer ovisi o jacini signala. Neka nazove sluzbu za korisnike pa pita. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
hm...imam HB koji se spaja na gprs jerbo nemam bolje i koristim msn koji radi OK... ljudi me vide normalno kad sam online, video ide OK al malo kasni zbog brzine mislim da nije do HB-a nekaj drugo je u igri... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
-pitao sam dali imaju kad problema sa zvukom i /ili slikom i kazu da ne, jedino u ovom slucaju. Znaci kod njih nije problem. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|