|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
![]() Dakle radi se o igri Call of Duty 2 konfa je TbredB 1800+ = 10x200 @ 1.6V Gainward 6600GT GS SATA hard, WinXp, 1GB Ram igra se na toj konfiguraciji igrala prije danima i nocima i SP i MP, framerate je bio uvijek odlican. Moj tata se igrao na mom kompu i sve je bilo super. Problem: konfu sam poklonio tati, sebi sam malo upgradeao na novije. Napravio sam cistu instalaciju windoza, driveri inace kakvi su i bili, malo softvera i COD2 igra kasljuca kako god da bilo... prikazuje 117fpsa i onda se smrzne na sekundu, frameovi padnu na 47fpsa i onda opet skoce na 98fps kao da nista nije bilo. Ako se igra pocne u onom training centru sve radi zakon, glatki fini pokreti, cim se predje na drugi dio igre gdje ima dima, vatre, hrpa vojnika, snijeg koji pada tu nastaju problemi. - stavio starije drivere= isti problem - stavio novije drivere = isti problem - smanjio kvalitetu = isti problem - poiskljucivao AA, AF = isti problem - reinstalirao DirectX9.0c = isti problem - 512 Ram digo na 1Gb = isti problem - procesor downlockao = isti problem - graficku overclockao = isti problem jesam nesto predvidio? jer je ta igra mjesecima radila ko beba na toj konfi hvala svima |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ne znam šta da napišem
|
Sam da provjerim:>Kad si mijenjao drivere, jesi sve pravilno čistio, mislim pomoću driver cleanera?? Čisto tek tak da provjerim.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() probao sam one opcije r_syncgpu, slimode, hunkmeg.... nema rjesenja ![]() DirectX9 koristim na 8600GT grafickoj i radi izvrsno no to je sad nebitno. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
A i nedavno mi se poceli artifakti pojavljivati... na nijednoj drugoj igri ne samo na CALL-u ma igra je u banani, probaj staviti starije drivere i iskljucivo sa Nvidia stranice.. ako to ne upali neznam.....
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
D&D
Datum registracije: Mar 2007
|
i ja imam problema s codom. počelo nedavno ne znam zašto. pokrenem igru na netu preko xfirea počne se loadat mapa, dode do određenog dijela i zamrzne se. mogu jedino izać u windovse i kliknut desni i close.... a do prije dva tjedna sve normalno radilo |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
DEFRAGMENTIRAJ! to jedino moze smrdit
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
ja imam slican problem. jednom dnevno mi FPSi padnu sa 125 na 0-15 i to traje kojih 10 sekundi pa se vrati nazad na 125. ne radi se o zahtjevnim situacijama, mogu stajat i blejat u zid i odjednom to. ne igram druge igre pa neznam da li je poroblem izoliran. igrao sam jedino stalkera nesto kratko ali nisam to primjetio niti sam mjerio FPSe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() instalirao sam COD: United offensive. digao detalje.... nevjerojatno..Motion blur, dim, vatra, eksplozije, meci lete i igra nimalo ne trza |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
hm slican problem ima jedan iz klana, samo sto je u nejga 8800GTX, 2GB ram, athlon x2 4600...uglavnom vise manje sve high end i njemu steka, fpsa uvjek ima prek 200, stalno mu se iznenada zamuti slika, lag ogroman, ingame zvucne postavke se mjenjaju same od sebe... on je stvarno ucinio sve, sve je mjenjao (osim proca i maticne, i to ce u narednih par dana) reinstalirao win, igru, nove drivere, stare drivere, mijenjao konekciju, nosio ga na popravak par puta kod razlicitih ljudi, i NITKO nezna sta mu je |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Premium
|
Citiraj:
digao detalje...motion blur, efekti sve radi bez ikakvog trzanja mom tati samo nije jasno kako je meni igra radila uredno? |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|