|
![]() |
#1 |
Ursus maritimus tyrannus
Datum registracije: Jan 2007
|
Sunbeamtech Trio mod / rev.
Pozdrav... evo samo da ukratko podjelim iskustva sa ovim lijepim i funkcionalnim kućištem ... ![]() Radi se o modelu relativno nepoznatog proizvođača mid i upper range kućišta o čijem djelovanju možete više saznati ovdje. Ovo moje kupljeno je u Linksu za nekih cca 600 kn (LnK) Dimenzije: H 430mm x W 200mm x D 440mm Težina : N.W. 7.5 kg G.W. 9.1 kg Pakiranje ima finu ručkicu, tako da sam ga bez većih problema doteglio iz Linksa u tramvaju... "zadivljeni" pogledi radnih ljudi na povratku s posla, pa i pokoje tehnološki osvještene bakice u 17h, bili su naznaka dobrog izbora... Sve kablovinje, šarafići i dodatna oprema lijepo su i sigurno bundlani unutar samog pakiranja. ![]() Na prvi dodir sam osjetio veeeliku razliku između dosadašnjih jeftinijih modela s kojima sam imao posla. Ne mogu se sjetiti kako da to bolje opišem, pa se evo sjetih da je osjećaj na dodir najsličniji onom emajliranih lončića... ![]() Vratašca su napravljena dobrim djelom od nečeg što oni nazivaju stereo grillom. U biti, to je nekakava šupljikava legura, pokazala se kao jako dobro rješenje, jer propušta svjetlosne signale optike, a dovoljno je lagan da sama optika otvori vratašca bez problema. Naravno s prednje strane vidljiva su i tri analogna sata koji pokazuju temperaturu, brzinu okretanja fanova i (pravi pimpig feature) dB metar. U kejsu dolazi mountan i transparentni 120mm vent, kojeg moram pohvalit kao jako tihog... praktički silent. Naravno, imaju screwless foru za PCI kartice, kao i za diskove, koja je odmah letila van iz kejsa. Ipak se ne mogu odvojit od svoje kacavide... ![]() Mounting matične je prošao bez problema, a onda sam odustao od slikanja totalno se posvetio daljnjem pimpanju istog... Ko i svaki hw junkie kad ubode nešto novo, zar ne? ![]()
![]() |
#2 |
Ursus maritimus tyrannus
|
I onda je tek postalo dobro... ![]() Na djelu vidite rad dobrog svjetla i probranih komponetni. UV 30cm Sharkoon lampe, sjaje po zelenim UVR slotprotectorima (2 na RAM-u) a ono što do tada nisam znao je da su skoro sve komponente UVR na rubovima. Sama ploča također daje nekakv sjaj ... ![]() Noćni (usual) mode: Toliko od mene, nadam se da će se netko radi ovog postića možda lakše odlučiti na Sunbeamtech kejsove, jer se stvarno daju bolesno pimpat... ![]() ps. Neku večer sa malom gledam film i skontam da pola vremena gledam u kejs... hehe... strašno.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
dobar review u subotu sam birao izmedu sučeve zrake ![]() http://links.hr/index.php?naziv=Ku%E...kl=052.609.007 šarkun ![]() http://links.hr/index.php?naziv=Ku%E...kl=052.617.009 odabrao sam sharkoona poprilicno me zaprepastila loša izvedba sunbeama ![]() daj samo još napiši dali je kučište "solit" tj. da ne zvecka cijelo. btw: da si me pitao prije par mjeseci rekao bi ti da mi je kejs totalno cool i da ga želim imati..ali sada mi je samo cool..dopiz**** mi svjetlo ![]() sutra usmeno dobiješ rivju šarkuna ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ursus maritimus tyrannus
|
|
|
Oglas
|
|