|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Zašto ne od prve?
Zašto, kvragu, mi se nikad od prve ne učita stranica, nego moram pričekati 30-tak sekundi da javi Server Not Found error i tek onda od drugi put mi se bez problema učita stranica? ADSL? T-COM zeza?
![]() |
#2 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Super da si naveo toliko detalja koji bi nam pomogli oko tvog problema! Mislim, stvarno, zar stvarno mislis da ovdje ima vidovnjaka da ti mogu odgovorit na to pitanje? Pa daj reci koji modem imas i u kojem modu, koji OS, kako sve spojeno, koji browser, da li ti ostale aplikacije rade normalno...
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
OS mi piše u propertiesima, WinXP, modem je Siemens C-010 koji radi u normalnom modu. Browser je Firefox i da, nastane time out, ali to lagano živcira jer time out nastaje uvijek prilikom otvaranja određene stranice prvi put, npr. www.fs2004.com
![]() |
#5 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
evo meni je otvorili iz prve inace time out mi nastaje kada mi je veza pretrpana downloadom ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|