|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Sony DCR-HC35
Neznam kolko paše ovo pitanje ovjde, ali neznam gdje da drugdje pitam: Imam navedenu kameru, sony DCR-HC35.. I interesira me kako da prebacim film s nje na hdd?... Vidim da u njoj ima opcija "burn vcd", al blesavo mi malo stalno pržit, a i ni to nisam uspio jer nemam drivere za nju, a ni nemogu ih nać na netu.. Malo pomoć , hvala ![]()
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Nabavi si FireWire ~30 Kn i s nekim programom prebaciš na hdd. Onda ti dojde veliki file od ~10GB pa ga staviš na dvd ili kak već očeš. Imaš s windowsima Movie Maker, a još imaš i adobe video nekaj, virtual dub, CyberLink PowerDirector itd.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
prvo to nije FireWare kamera već USB kamera ... drugo sa njom orginalno dolazi Imagemixer s kojim ako misliš neš iole ozbiljnje raditi osim one touch DVD burn moš ga upotri***iti kao podlošku za kavu, čaj, brisanje "pozadine" nebi prepopručio radi potencijalnih ozljeda ... Pošto većina ozbiljnog softewra do sada je priznavala samo FW kao standard a taj USB kao neku dječju tričariju morat ćeš si pribaviti neki noviji komad sw za editiranje i capturing. Ako si novi preporuka Pinnacle studio iznad verzije 10 jel taj zna šta je kamera na USBu ... inaće kamera je OK ... na poslu imam nekoliko DCR-SR90E i sasvim su pristojne ... P.S. Ipak ima i.Link ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ne isplati se spajati kameru preko usb-a kad već imaš Firewire iliti iLink po Sony-ju, jer daje lošiju sliku. Ako nemaš Firewire na ploči, iskeširaš 100kn i kupi Firewire PCI kontroler i kabel. Za prebacivanje pokreneš softvare i onda odeš na Capture ili slično, stisneš Play na kameri i čekaš da se sve prebaci na hard. Osim navedenih ima i besplatnih programa za prebacivanje. Znam da postoji freeware program od ciglih 80kb (dobro piše, kb!), ali sam zaboravio kako se zove. EDIT: našao sam ga. DVIO - 32kb
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|