|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Max Payne 2
Evo, jedinica mi bila najbolja igrica i kupio si ja lijepo original, pljunuo 100 Maraka.Sad me zanima jel 2 isto tako dobra?Jel se isplati kupit u apoteci?Malo opišite oni koji ste prešli.Priča?Grafika? Najvažnije jel zahtijevna.Ja debil opet prodo novu grafičku koju dobio od kumova(Ati Radeon 9500Pro), pa sad opet imam staru konfu: AMD Thunderbird 900@1050 MHz 256 SDRAM(kupujem za par dana još 256, pa će biz sveukupno 512) Ge Force 2 MX 400 32 MB 5,5 ns memorija. Oće ići na 1024x768x16 na minimum detaljima ili ne na baš minimum?
![]() |
#2 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Ja sam čuo/čitao da je jedanko dobra kao i 1 dio, znači bit će popucanih kapilara ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ja čuo da je fino optimizirana, i da ide fino i na slabijim konfama. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Ajde pošto ćete ju svi dobit da se dogovorimo da mi neko to posudi ili proda naravno samo orginali dolaze u obzir ![]() Ja sam u prečkom ali znam biti i u Španskom, Jarunu, Rudešu, Jankomiru, Vrbanima (na cugi samo) i ostali zapadni dio ZG-a tako da prednost imaju oni koji žive u istočnom. Tko je zainteresiran neka prestane biti a tko nije nega mi se javi na PM ili ovdje a može i na 098/194-96-40 makar ćete me tamo dobiti nikad ali nema veze (rak zna o čemu pričam) ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
od LemilicE
|
Grafika u igri je mrak. Mislim da nije jako zahtjevna, ali tvoja konfifuracija je malo zastarjela. Ima puno originalnih ideja, ali je što se mene pita kopija prvog dijela.
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Napokon dočekao DNF :)
|
grafika je dosta poboljšana od prvog djela...inače igra je ful hebena osim.... osim... pre kratka......trebalo mi je oko 6-7 sati da ju pređem.... i izbacili su bacač granata iz oružja ![]() možeš vrtit al bi ti preporučio 800x600 x32
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
Max Payne 2?:confused: Nadasve fin uradak iz Rockstara! Klizi i na slabijim strojevima, prijatelj ju uspješno privodi kraju na Duronu 750 i GF2MX! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
....?
Datum registracije: Jul 2002
|
tocno eto kod mene dela na 800*600 32 ... bez trzanja odlicna igra .. samo mi malo bezveze kaj glavni lik totalno drugacije izgleda |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
Ma igra rula , ja sam je vrtio na svojoj konfi s najvecim detaljima i bez trzaja , ali je jako kratka , taman se zagrijao i ONO vec kraj , presao sam je danas popodne !! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Stane
Datum registracije: Jul 2003
|
Igrica je zakon... ja ju igrao i presao za 2 dana!!! ![]()
![]() |
#12 | |
Napokon dočekao DNF :)
|
Citiraj:
čito sam da krajem godine izlazi NIGHTSTALKER....isto nekaj slično...pucnjava i bullettime....
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
|
Poceo igrat u Nedjelju i dosao negdje part 2 chapter five.Ono kad morate spasit maxa, mislim pomoc mu.Tu sam prestao igrat jer mi je igra bila jednostavno prezanjimljiva, a znam da je jako kratka pa si je sad čuvam za drugi vikend jer mi je tada najslađe za igrati.Smijte mi se, ali niste li si i vi nekad čuvali još par nivoa igrice koja je itekako zanimljiva jer niste htjeli da taj užitak, najveće zadovoljstvo koje igra može pružiti, prođe?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|