|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
SkyStar2 & Signal
Pozdrav! Evo jedno pitanje, prilican sam pocetnik sto se tice gledanja sat... na racunalu. Nedavno me privukla ideja da osposobim svoju staru satelitsku opremu u namjeri da pogledam koji Discovery, Animal Planet i slicno na racunalu. Posjedujem LNB univerzalni, "tanjur" promjera 100+ cm, analogni reciver i skystar2. Oprema je kupljena 1999g osim LNB-a koji je kupljen prosli tjedan kako bih bio siguran da ce odgovarati SS2. Trenutno na analognom reciveru hvatam Astru, dakle tipican izbor programa (CNN, PRO7, SAT1, Kabel1, Eurosport, MTV itd..) i tako njih 30-tak. Zatim kabal spojim na SkyStar2 i malo se igram postavkama ali signal je 0% i nista ne ocitava. Vjerujem da bi se trebalo barem nesto ili nekakav postotak pokazati jer je slika cista na TV-u.
![]() |
#2 |
Ev1LMa5ter
Datum registracije: May 2006
|
Moras prvo instalirati technisatove drivere za nju pa onda one programe server4pc i setup4pc i dvbviewer, zatim skines program tipa altdvb ili prog dvb pa sa njime gledas programe.. nisi uopce napisao sto si napravio pa mi je tesko bolje ti objasniti ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
motocross
Datum registracije: Sep 2003
|
imas programcic s kojim si nastimavas signal...neznam tocno kak se zove ali mora bit negdje na stranicama vezanim za sat tv...jednostavno ukljucis program i vrtis antenu kako bi dobio najbolji signal...nego,koji si lnb uzeo,analogni ili digitalni?jer ako imas analogni reciever,nemos sa digitalnim lnbom...za skystar treba digitalni lnb... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Citiraj:
Skineš sa neta FastSatFinder 0.98 beta koji je besplatan te podesiš u .ini datoteci parametre za satelit i transporder, npr: HotBird 13.0e=10723h27500;, pokreneš program i onda se baciš na usmjeravanje antene. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
A mighty pirate!
Datum registracije: Feb 2007
|
e da ne otvaram novi topic,jer se može sa satelita dobit barem britanski mtv,jer ono dosta mi švaba mein deutsch ist schlecht,ono roknio sam predmet ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ev1LMa5ter
Datum registracije: May 2006
|
@stuc nije nuzan za gledanje ali neka ga instalira ![]() @Angelus hm a koje satelite lovis, do nedavno je preko easytv paketa isao mtv medu kojima je bio i mtvbase ali to vise ne radi. predpostavljam da imas astru i hot..
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
Hvala na savjetima i preporukama programa, budem instalirao zadnje drivere i bavio se tim pitanjem ovaj vikend. Preko tjedna nemam vremena i dolazim kasno kuci a po noci nije lijepo da me susjedi vide kako se penjem po krovu i okrecem antenu ![]()
![]() |
#8 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Ako imas signal na analognoj onda bi morao imati i na skystar 2. Skini: http://www.technisat.com/en/service/...=1316&pID=1281 i onda jos recimo www.progdvb.com i preko njega gledas programe. Imas http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=16364 tu objasnjeno sve oko ProgDVB i SS2.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|