|
![]() |
#1 |
Drift king
Datum registracije: Jan 2007
|
Kako instalirat windows kad se BSOD pojavi
Meni se pojavio BSOD i nisam mogao nikako windowse ponovo instalirati. Odnio sam majstoru, on je ubacio neki cd, nesto napravio i omogucio da se BSOD vise ne pojavljuje i lagano je instalirao windowse. Dok kod mene boot nije bio moguc, samo ndodje do BSOD-a i to je to. Stoga help ako mi se to ponovo dogodi, a vidio sam da se i rodjako to isto pojavilo...Stoga da bi njemu pomogao mora netko meni ;D Hvala unaprijed... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ne znam šta da napišem
Datum registracije: Feb 2007
|
Šta nisi pito tog majstora šta je napravio? Probaj s drugim CD-om...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Ursus maritimus tyrannus
|
NHF al pošto je to majstor iz Bosne, garant je upotri***io neku "caku" da samo njemu moraš dolaziti... ![]() ![]() Nego, probaj sa Bootabilnim CD-om, u biosu podesi da ti je first boot device CD... mislim da je tu fora... ![]() (Kako provjerit da li je CD bootabilan? UltraISO / MagicISO... ili neki sličan alat...)
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Pa BSOD je znak da nešto ne valja,da je previše clockano,neispravno,BSOD-a se rješava tako da se testira dio po dio kompa(mema,proc itd.) i utvrdi se u cemu je problem. I ne,ne može doči do bsoda ma šta god postavljeno u biosu za bootanje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ursus maritimus tyrannus
|
Mislio sam na to da u slučaju da su winsi u banani, i ako mu je majstor bootao nove winse sa cd-a, nek dotični pokuša isto...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|