|
![]() |
#1 |
gejmer
Datum registracije: Dec 2004
|
Seasonic S12-550
Mislim da cu uskoro dobiti ovo napajanje, pa me zanima kakva su iskustva sa istim. Kakvo je napajanje u globalu? Jel se isplati imat takvo napajanje u kucistu koje za sada sigurno nece iskoristavati ful potencijal, ali u skoroj buducnosti se nadam opteretiti ga jednim SLIjem ![]() Uglavnom, ako moze malo impresija od onih koji su ga imali, isprobali... P.S. Probo sam na netu naci neke review-w, ali za ovaj model ih bas i nema. Ima 500 i 600, pa me zanima jel to "ista serija", tj. jel se po njima mogu otprilike orijentirat... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
192.168.0.1
Datum registracije: Oct 2005
|
ma od viska glava ne boli, bude dobro radilo... ![]() evo bas pokusavam da otvorim http://www.jonnyguru.com/ ali nece nesto, Warning: mysql_pconnect(): Too many connections in /var/www/html/Connections/connJonny.php on line 9 Too many connections probaj kod đonija naci neki rewiev kad proradi site
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Izdržalo bi ono i 3 8800GTX bez beda. Koliko sam vidio po wolwovim postovima, definitivno jedno od najboljih napajanja koje možeš naći.
![]() |
#7 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Da samo kaj to nije bilo kakva S12 serija nego S12E+ serija koja ima još bolju iskoristivost, veću snagu i manje zagrijavanje a time bi trebala biti i tiša ![]() Ono je također i baza za M12 i CorsairHX seriju S12E+ 550W bez bada pojede S12 600W (ako gledamo iskoristivu snagu) Vrhunsko napajanje!
![]() |
#8 |
gejmer
Datum registracije: Dec 2004
|
Evo sam i nasao friski review napajanja (ako ne i jedini na netu), pa da stavim ako nekoga interesira: KLIK NA LINK Zivjeli ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
to je C/P review sa Jonny-a ![]() ![]() inaće ima i ovdje jedan jako dobar review http://www.silentpcreview.com/article656-page1.html
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|