|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
OCZ neural impulse actuator
http://gizmodo.com/gadgets/gadgets/o...ind-245842.php kaj je ovo, nekakva preuranjena prvotravanjska šala? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PC Ekspert šerif
Datum registracije: Feb 2002
|
Nope, probao ja na CeBIT-u. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
lol, probao sam i ja.. ono moras grimase radit da bis se pokretao lol... ono otvaras i zatvaras usta brzo i pucas ![]() bolesno ali ne vjerujem da se moze iskoristiti u gamerske svrhe.. mozda kao tehnologija za nesto drugo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
To je prvi korak prema Matrix like sučelju. Ja sam već davno ( prije Matrixa :P ) izjavio da sam prvi na listi čekanja za neural shunt - samo lagano IV drip isl. da ostanem živ i pras link u glavu. Ove tu igračke su tek prvi korak k tome ![]() Inaće US Airforce koristi nešto slično već neko duće vrijeme ( preko 10 godina ako se ne varam ) za jednostavne stvari - tip lock on, odabir oružja itd ... Ima literature o tome - pa ako se nekome da Googlajte ili Wikki. Ionako sve kaj je cool je prvo vojska probala i napravila od radija preko inetrneta do današnjih GPS-a. Tako da samo pratite US military i imat čete dobru ideju kaj nas sve čeka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ursus maritimus tyrannus
Datum registracije: Jan 2007
|
Popuno se slažem sa Paske-om, kad bude kabel u igri, bez razmišljanja ću ga piknut u glavushu... najvjerovatnije negdje pred penziju će izać prvi BLVC (BrainLinkVisualisationControler) ![]() ![]()
![]() |
#7 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Moći ćemo ispaljivati AIM-54 Phoenixe iz remote control F-14 preko tog čuda ![]() Kewl, jedva čekam ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|