|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
![]() poštovani, imam laptop Lenovo 3000 N100 i on ima mogućnos spajanja vanjskog ekrana na VGA. Ja spojim na njega Samsung SM931BF i sve uštiman kako me vodi kroz option tool koji sam dobio sa lapom, ali mi slika nekako na vanjskom monitoru izgleda malko kako zamućena, neznam šta da radim, na što obratiti pozornost (kad je monitor spojen na stolni komp slika je super), muci me ovo jer bih htijo za lap kupiti koji 24" ekran a nebi tija da mi slika bude ovakva, jesam li možda što propustio..Reza ekrana je namještena na nativnu. Inace ovo je ona verzija N100 sa odvojenom grafikom nVidija 7300Go (128mb).. hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Taj samsung je LCD, jelda... Normalno da je zamućeno kad je spojeno preko onog VGA porta koji nije DVI. Da je spojeno preko DVI-a, kojeg nema na laptopu, a imaš na kompu slika bi bila kristalno čista. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
da samsung je lcd i meni je palo napamet da je možda zbog razlike u konektorima vga i div, ali kad taj vanjski monitor spojim na stolni komp reko vga slika je ipak malo bolja nego sa lapa....neznam šta napraviti hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
Upomoc!!!
pokusavao sam namjestiti bolju sliku i uspio sam, stavio drivere od monitora na lap, i kad sam ga ugasija i ponovo uplija sad mi je slika na lapu nemoguga, tj podjeljena je u 4 mala ekrana međusobno razmaknuta, i dok se windowzi dižu uopce nema slike ništa...u sistem device imam 3 monitora navedena dva default i samsung vanjski, šta da radim poludit cu.... opcija kod lenova fn+F7 za aktivaciju komunikacije između monitora (kad je pokrenem i izabrern nešto izbacuje eror....šta da radim) hvala ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|