|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
reinstalacija na prijenosniku
Molio bi za savjet. Morao bi reinstalirati windowse na hp prijenosniku ali nisam siguran što instalirati sa Driver Recovery CD-a. Ima li tko iskustva sa tim. Čini mi se da je večina toga nepotrebna osim ati drivera. Treba li instalirati softver iz mape chipset. Evo što piše za taj softver: The Intel(R) Chipset Software Installation Utility installs to the target system the Windows* INF files that outline to the operating system how the Intel(R) chipset components will be configured. This is needed for the proper functioning of the following features: - Core PCI and ISAPNP Services - AGP Support - IDE/ATA33/ATA66/ATA100 Storage Support - USB Support - Identification of Intel(R) chipset components in the Device Manager U mapi audio imam neki Soundmax. U nekim mapama imam softver za koji niti neznam čemu služi. Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
HW&WLAN expert
Datum registracije: Mar 2003
|
Naravno da treba instalirati drivere za chipset,samo ti instaliraj sve drivere koje te pita.I ako ih ne koristis ne mogu skodit
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Jesi li siguran da je to potrebno. Kad instaliran winxp na stolno računalo ne trebaju mi nikakvi driveri. Pogotovo ne za chipset. Instaliram samo ati driver iako bi mogao i bez toga. Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Ma htio sam reći da ne trebam nikakve dodatne drivere za stolno računalo jer sve radi sa driverima koji su ugrađeni u winxp. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Stolno je asus cusl2c, pentium 3, ati radeon 9250, realtek mrežna, creative sb. Jedini driver koji trebam je za sata diskove. Prijenosnik je hp 7000. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|