|
![]() |
#1 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
BSOD prilikom slusanja MP3-ica
Kad slusam mp3ce Winampom 2.05 ubrzo mi izbaci BSOD s porukom: "A wait operation, attach process, yield was attempted from DPC routine". Konfu mozete vidjeti u sigu (druga po redu) i u rubrici "moj komp". Win su jucer frisko instalirani, prije toga je proso memtest i sve te stvari. S normalnim radom (explorer) po usb memorijama nema nikakvih problema. Mayday! EDIT: Pasmater, isto mi radi i kad slusam s HDD-a, a winamp 2.81 uopce nece svirat... Zadnje izmijenjeno od: Matesonik. 18.03.2007. u 15:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
prcknedl
|
Foobar radi normalno ako slusam s diska. Ako hocu slusat s usb memorije, moram prvo pustit s diska jednu pjesmu i onda slusat dalje s usb-a. Ak to ne napravim, foobar se zamrzne. Anybody? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Probaj updateat drivere za zvučnu, ako uopće ima neka novija verzija ili probaj isključiti DirectSound. Možeš stavit i neku drugu zvučnu, C-Media CM8738 ima za 20-30 kn... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
prcknedl
|
Hm. Preferences-->playback-->output-->output device Mora biti Null device, Primary sond driver ili Soundblaster playback (emulated)? Sad je primary sound driver. Nova zvucna? Pih, prvo-mislim da sam najveci zidov na forumu i ne pada mi na pamet ulazit u trosak, a drugo-da creativea zamijenim c-mediom?! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Probaj staviti na Soundblaster playback, uključiti hardversko ubrzanje,... Igraj se malo. Zašto ne? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
prcknedl
|
Ipak nije rijeseno ![]() Jucer se foobar prvo zaglavio kad sam htio pustit s diska, a odonda moram prvo pustit jednu s diska, pa onda s usb-a. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|