|
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2006
|
Windowsi ti sami imaju svoj update manager, tako da možeš namjestit da ti sam skida i instalira updateove ili da ih samo skine pa da te onda pita još prije njihove instalacije, ako si na to mislio |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
pretpostavljam da misli na program koji nadomjesta izgubljene i ostecene sistemske datoteke. prvo sto mi pada na pamet je System File Checker, ali nije bas user friendly ![]() ![]() ali ima jedan prog za tu nemjenu ali nemogu se sjetiti kako se zove.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
korištenja XP Windowsa.(izbrisani DLL-ovi, itd...). MOže potrajati od nekoliko minuta pa sve do 20-ak minuta, ovisno o nastalom problemu. 1. Kliknite na Start zatim na Run. 2. Sada upišite SFC /scannow (Napomena: iza SFC se nalazi razmak) 3. Pritisnite OK. Sada će te tražiti da stavite sistemski cd u CD-ROM (instalacijski CD), nakon toga prepusti Windowsima da odrade svoj posao. Ovaj tweak je potpuno bezopasan, jer nećeš ostati bez podataka i ne mjenja vaše postavke, jednostavno će popraviti ono što nedostaje. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ne znam šta da napišem
Datum registracije: Feb 2007
|
![]() |
#7 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Ne znam šta da napišem
|
Joooj!!! Ak već nemaš original windowse onda nemoj to tu javno govorit jer ti može stić opomena od admina ili moderatora u namjeni borbe protiv piratstva. ![]()
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|