|
![]() |
#1 |
motocross
Datum registracije: Sep 2003
|
dfi lanparty problem
imam nekih problema,jumper za cmos u bilo kojem polozaju ulazi u sistem,cak i kada ga nema uopce,lupim load fail safe,i samo mi se vidi pocetni screen ,onaj logo od lanparty....i tak svaki puta.....moram cekat par minuta pa mi e screen makne,i onda ulazim u winblowse.....neznam u cemu je caka....uglavnim pisalo mi je bios cheksumm error...i onda da mi je digo backup biosa i onda moram stisnut f1 za nastavit dalje ili del za uc u bios....pa ko ima pojima o cem use radi nek se javi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Jesi provjerio je li sve dobro pristekano po utorima? provaj s drugom tipkovnicom to je i meni jednom bilo provjerio sam utore sve i onda je radilo i onda je pocelo ponovno i promjenio sam tipkovnicu i otada sve ok. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#8 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Joj, Komer, kao prvo, sve te poruke strpaj u jedan post da ne scrollam pet metara... Nema to veze s brojem particija nego vjerojatno nešto ne štima ili s diskom ili s kablom. Moguće da zeza i kontroler, ali teško...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
motocross
|
a hebiga,i laptop me hebe posto nemam misa...pa mi je tesko...tar da sry...moguce i da je kabel.....sad windowse instalira i vidjet cu kakvih ce bit problema dalje,ako ih bude... sredeno,problem je bio u ide kablu mamu mu hebem .....zavitlo sam ga van kroz prozor....nebu mene niko u mojoj kuruzi..... Zadnje izmijenjeno od: komer. 15.03.2007. u 20:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
motocross
|
sad me zeza drugi lan...imam drivere,u biosu je enaable,ali ne prepoznaju ga driveri,ili mozda nemogu 2 lana paralelno radit ili nesto trece?tnx |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Rade li ti LED-ice na LAN portu kompa? Koliko znam, oba LAN-a mogu raditi paralelno.
![]() |
#13 |
EMP moderator
|
Koje drivere si stavio? Mislim da je ta druga mrežna Marvellova ili čija već... |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
EMP moderator
|
Je li je vidiš u Device Manageru? |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | ||||||||||