|
![]() |
#1 |
Gamer 2 the Bone
Datum registracije: Feb 2007
|
![]() Upravo namjeravam uzet ovo: http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=052.744.007 a trenutno imam Fortron BlueStorm 500W... Nikad nisam mijenjao napajanje sam, namjeravam se vodit logikom- gdje je staro bilo ukopčano, na ista mjesta ukopčam i novo...krivo? Možda bih trebao pozvat nekog stručnog, ali ne znam baš nikog... Jel mogu skurit štogod ako prikopčam stvari kako su i bile, samo s novg napajanja?
![]() |
#2 |
Rakija
Datum registracije: Jun 2006
|
nema velike mudrosti imas 4 sarafa koja skines stavis novo napajanje zasarafis,i tamo gdje iskopcas staro ukopcas novo........... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Honda Prelude 2.0i driver
Datum registracije: Jul 2006
|
a da ipak uzmeš seasonic-a? mislim da je kvalitetniji...
![]() |
#5 |
Gamer 2 the Bone
|
![]() |
#6 |
N6 Brušeno- N12 Turpijano
Datum registracije: Oct 2006
|
Ma nije teško još ako imaš gospodsko kućište čas posla! Tj nije teško niti u jedno kučište to smontirati!
![]() |
#7 |
Gamer 2 the Bone
|
![]() |
#9 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Cisto me interesira, zasto si kupio 700W napajanje, a konfu bi ti bez ikakvih problema pogonio...ne znam, seasonic 430W recimo? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
The All Seeing Eye
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
![]() Za 1000 kuna si bome uzmeš još 2Gb rama ili... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Registered User
|
omg, sada jos vidim, prije je bio fortron 500W... Pop kuzim kaj mislis. misteriji ovog svijeta. ko da ja sada za svoju konfu koju pogoni 350W delta ( a mogao bi i primjerice i 250W aopen) kupim OCZ-a od 600W. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Gamer 2 the Bone
|
Citiraj:
![]() No međutim, u krivu ste. Kao prvo, ovo je pogled u budućnost.... Drugo, ako je dovoljno, zašto mi se onda 8800GTX gasila? I X1900Xt prije nje? Zbog manjka struje. Pa sam morao vratit GTX i uzet GTS. A uostalom, kao što rekoh spremam se za nadolazeće 8900 ili 9000 serije, koje ću (tko zna) možda tjerat i u SLI-u. Probajte to sa Seasonicom od 430W. Zadovoljni?
![]() |
![]() |
#14 |
Registered User
|
pogledaj na http://web.aanet.com.au/SnooP/psucalc.php ja sam ti uz 6 120mm ventova, 4 harda, 3 pci kartice i neznamsta uspio doci na 412W psu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Čovjek
|
Gasilo ti se zbog tog Fortrona. No, kada si već uzimao snažno napajanje, stvarno ne shvaćam zašto nisi uzeo Corasair HX 520W (ili 620W), koji ti je ionako bio preporučen nekoliko puta. To napajanje je z v j e r s k o, jedno od najboljih na tržištu, daleko bolji izbor od tog OCZ-a koji si uzeo. No, kao što su drugi rekli, Seasonic S12 430W je sasvim dovoljan za to što imaš (a ako već briješ na "pogled u budućnost" moga si uzeti i S12 500W). |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Gamer 2 the Bone
|
Ha, čujte, izbora je uvijek nekoliko a mišljenja su uvijek podijeljena...napajanja nikad nisu bila u mojoj domeni interesa, ali pročitao sam nekoliko review-a za ovo i svi ga hvale jako...editors choice i to...mislim da nisam pogriješio... Smatram da sam osiguran daleko u budućnost s ovim. Ja zadovoljan, a sada je ionako kasno za žaljenja...bio sam se nameračio na Seasonic Zeus 750W, bolje a jeftinije ali nisam ga mogao nać... Nema veze, ovo svijetli plavo... ![]()
![]() |
#18 |
Čovjek
|
Čuj, da znaš kako funkcioniraju reviewi i "editor's choice" brije možda bi triput razmislio. Nekako imam osjećaj da je baš taj detalj što svijetli plavo bio presudan pri izboru. No, ako si ti zadovoljan sve ok (mi smo ti samo htjeli preporučili neka kvalitetnija napajanja za iste ili manje novce, no sad je svejedno). I btw. nije Seasonic Zeus već Silvesrstone Zeus. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Gamer 2 the Bone
|
Citiraj:
![]() Ali svejedno moraju priložit tablice i grafove, a ko tu slažu, to može bit jako opasno. Jako. Nije da namjerno nisam poslušao savjete, htio sam, ali ovog napajanja nema tu, ono moraš čekat toliko dana, bla bla... A strpljenje nikad nije bila moja omiljena igra. Svejedno, mislim da nisam pogriješio, daleko od toga. Misliš da je ovo napajanje loše? Silverstone, Seasonic...znao sam da je na S. Kao što rekoh, PSU-i mi nikad nisu bili jača strana.
![]() |
![]() |
#20 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
o maj covjece dobru si paru ulupao a mogao si bolje napajanje uzeti ....
![]() |
#22 |
Gamer 2 the Bone
|
Od viška glava ne boli. Ako si moš' priuštit. A ja mogu. Nemojte mi reć da nitko od vas ne bi uzeo kad bi mu se nudilo... ![]()
![]() |
#23 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
pa ja bih onda ipak radije uzeo ono za 700 pa si kupio još gigu rama...ili još jedan disk... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|