|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2006
|
Centurion 5 ili 534
Dvoumim se, moze mala pomoc? EDIT: blizi mi je 534 zbog ventilatora od 120, osim ako nema nekih izrazenih mana... Zadnje izmijenjeno od: lopas. 21.03.2007. u 23:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Ja bih uzeo 5 jer mi je ljepsi. 534 ima 2x120mm ventilatore, dok 5-ica ima 80+120mm, s tim da sa 5-icom dobijes oba ventilatora. 534 ima malo bolje rijesen kavez za diskove.
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Sjećam se da je Gabre eksperimentirao sa tim ventovima na Centurionu 5-ici. Ako se dobro sjećam, temperature u kučištu su sa 80mm ventom sprijeda bile za cijelih 1°C više nego bez njega. Naravno, 120mm je bila pozadi. Ali ako se ima topli HDD, onda se mora staviti napred vent ili izolirati cijelu prednju masku (jer ako se dobro sjećam, ona je propusna cijela) samo ostaviti mogućnost da zrak ulazi tamo di je HDD. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
You'll Never Walk Alone
Datum registracije: Mar 2006
|
isto sam za centuriona,skroz lijepo kuciste... EDIT: zaboravih dodati da sam mislio takodjer na centurion 5 ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Zadnje izmijenjeno od: undo. 23.03.2007. u 16:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
Datum registracije: Feb 2006
|
5-ca. Ljepši izgled, nisam znao da ventovi dolaze uz kućište ![]() i kakvi su ti ventovi? jer ja isto imam u planu uzet cent 5 ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|