|
![]() |
#1 |
The Game Never End's!
Datum registracije: Jul 2003
|
AMD Athlon (Procesor problem) HITNO!!!
Bog svima i nadam se da ćete mi moći pomoći naime imam hitan i ozbiljan problem. Prekjućer mi se procesor poćeo neprastano gasiti i nakon kraćeg pregleda zakljućio sam da se pregrijava zbog poprilićne nakupine prešine na ventilatoru koja je potpuno blokirala protok zraka. Nakon ćega sam ventilator skinuo i dobro ga oćistio i dok je ventilator već bio vani odlućio sam procesor namazati termalnom pastom nakon ćega sam na procesor stavio bakrenu ploćicu i polako pravilno postavio ventilator. Ali sad poćinje moj problem tj. kompjuter mi se ne želi upaliti već one unutrašnje LED lampice mi svjetle kao da JE PROCESOR oštaćen ili pogrešno instaliran. Nakon obavim onaj gore postupak ponovno ali ovaj put izvadim i procesor tako da ga mogu bolje proućiti dobro ga pregledam okom i povećalom te ga onjušim ali ne vidih i nenanjuših nikih oštećenja isto napravi s matićnom ali je rezultat i tu bio negativan. Sve ponovno vratih na svoje mjesto ali nakon paljenja kompjutera ništa se ne događa a LEDovi su u procesor nije pravilno istaliran položaju. Ja nisam uspio locirati problem jer koliko vidim matićna radi a iz ventilatora za procesor nakon nekog vremena poćinje izbacivati toplinu (pod ovim mislim da toplina poćinje izlaziti u isto vrijeme kao i kad je poćinjala izlaziti dok je procesor radio znaći normalno). Ako znate u ćemu bi mogao biti problem ili znate naćin na koji bih problem mogao dijagnosticirati molim vas da mi ovdje postate. Meni nije jasno u ćemu je stvar jer ovo nije prvi put da skidam ventilator i procesor na tome kompu sam to radio tri četiri puta a i na desetke drugih procesora stoga ne vjerujem da sam nešto zajebo. ovdje se radi o Athlonu 1400MHz C i MSI K7T266 Pro Matićnoj. Svaka pomoć je dobro došla je treba mi kompjuter pod hitno. Zahvaljujem svima koji se odluće pomoći
In The End They Can Be Only One! ME ME ME ME ME ME ME ME EM!!!!!!! Zadnje izmijenjeno od: Mr.Vivi. 14.11.2003. u 19:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
Re: [B]AMD Athlon (Procesor problem) HITNO!!![/B]
Citiraj:
to sranje ne sluzi svrsi, dok sam ga stavljo prvih par puta mi komp nije htio ni postat, da bi peti put postao, ja uso u bios a temp je bila 70°. uglavnom ak si stavio to, makni pa probaj ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
The Game Never End's!
Datum registracije: Jul 2003
|
pokušao sam ništa ista stvar. Ali ne znam zašto bi ploćica radila probleme to je ionako svojevrsna zaštita od fizićkog oštećenja prilikom stavljanja ventilatora a i to je od nabavke kompa i nije do sad bilo nikih problema
![]() |
#4 | |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() Mići to smeće van i moli Boga da nisi spalil proc ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|