|
![]() |
#1 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
MSI 865PE NEO2-V
Pošto je moja ploča vjerojatno crkla,ovu sam našao u cjeniku pnp-a,pa jel ovo valja šta..?i ako je uzmem nadam se da je problem stvarno u mojoj ploči... eto..
![]() |
#2 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Imao sam tu plocu doma i nije nesto posebno. Ima nekoliko zgodnih feature-a, ali BIOS je prilicno los i ploca se cudno ponasala, najvise problema je bilo s memorijom. Koji su konkretno bili problemi, vise ne sjecam, ali nije mi ostala bas u ugodnom pamcenju. Za socket 478 carevi su Abit i Asus i s njima ne mozes fulat, pogotovo sa kombinacijama Abit IS7/IC7/AI7 i Asus P4P800 i P4C800 ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
![]() ![]() ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() Naravno da je privremena faza, bit ću ja opet na Intelu kad će doći novije tehnologije i stvarč'ce. Intel mi je u krvi (jel'da Crash ![]() Ali da ne bi bilo kako sam prešao 100% na dark side imam jednog LGA775 Celerona u funkciji i jednog Pentača MMX koji me gleda sa police ![]()
__________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
probaj nabaviti neku polovnu Abiticu IS7, imao sam ovu MSI i mogu reci da je losa, neznam jer to samo kod mene, no imao sam konstantna rušanja popracena BSOD-om... poludio i zamjenih ju za Epox 4PDA5+ koja je l00da plocha i zao mi je sto sam ju prodao... jedna od najboljih koju sam probao sa i865PE |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|