|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2007
|
![]() ajd ekipa pomagajte..il sam ja toliko glup,ili hocu napravit nesto nemoguce...ocu poslat frendu mailom folder s pjesmama,a ne j*** me 2%...posalje,al samo ko shortcut..kako da posaljem citav folder,a ne pjesmu po pjesmu...jel trazim previse ili da sad ja njega nasekiram..al sjekiricom... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
a da probaš zipati ili rarati pa mu onda poslati tako? recimo mogao bi ![]() tako fino kreiraš zip te mu taj isti sendaš na email |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2007
|
dudovu mu rakiju..
[QUOTE=Hamm;677218]a da probaš zipati ili rarati pa mu onda poslati tako? probao i to,ali se ista stvar dogada,posalje samo ikonu foldera kao shortcut i on moze samo blenut u nju i nista drugo..ista stvar se dogada kad on meni posalje neki folder,,ja ga ne mogu otvorit..u cem bi mogla bit kvaka,proba sam otvarat s nekoliko programa,bez uspjeha.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
hmmmm...ja pakiram u .rar i šaljem tu datoteku koja ima ~5MB i njemu stigne svih 5MB uredno - on downloada i otpakira sadržaj ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
gle onda zipaš shortcut..nemoguće je da ti napraviš kompresiranu datoteku i da nju šalješ a da frend dobije shortcut..ili on ne zna otvoriti file ili ti zipaš shortcut... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|