|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
HALO sejvovi
Koji paranoa-scenarij! Igram game cijelo vrijeme, prestanem ga igrati. Odem na LAN party, pokrenemo ga u mrezi (što nije išlo jer su ni koristili moju originalnu kopiju, pa smo svi imali serijski broj. Poslije su naravno de instalirali igru ![]() I SAD BUM! Nema više mojih gejmova. Blago sam popizdio. Pa ako ima koja dobra duša, da mi maila na elven@net.hr svoj save, (na easy ili normal). Stao sam na nekoj misiji u mocvari. (nisam siguran da je mocvara) uglavnom to je misija u kojoj skuži ona žena-komp što je zapravo ring i ja bi trebao ić obavijestiti kapetana. Poslije one animacije kad se žena-komp dere "No! No!" Nakon što ju prikopčam na ringov sustav. Ma oni koji su došli do tog dijela, valjda znaju o čemu pričam |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Pa HALO sejva pozicije ovak: D:\Documents and Settings\Elven\My Documents\My Games Da probaš sa nekim alatom za vraćanje podataka ak nije tamo? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() Sad znam u čemu je stvar. Linkao sam My documents folder na my documents na d: (koji je back up starog foldera). Očito on gleda taj link, pa je sad zbunjen (na md na d: naravno nema sejvova od HALOa). Još jednom puno hvala Jelc, pravi si baja! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ja sam se isto jučer naveče ukenjao-nekaj sam čačkao,sve si mislim sad kad sam bubini i moram biti doma-budem ujutro lupil frišku instalaciju...pa sam išel silovat razne servise i delat bludne radnje po OS-u tek tak iz zabave ![]() I nakon nekog vremena tak jasno sam uspio sve lijepo onak baš pošteno-usrat... Pa je isto bilo drž-nedaj gdije su mi sejvovi od Halo vrag mater...i tako to. E sad bogme već napamet znam gdje mi je koji sejv ![]() ![]() ![]() Ajd...bitno da si našel ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Sad će ukoriti ali ... može se HALO i u LANu sa samo jednim orginalnim CDom samo treba znati .... ![]()
![]() |
#7 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |