|
![]() |
#1 |
Poboljsana verzija
Datum registracije: Apr 2007
|
Videoseven N96DN
Da li ovo valja ista:Videoseven N96DN, diamondtron cijev, natural flat, osvježavanje slike pri rezoluciji 1280x1024 iznosi 90 Hz,3 godine star,ocuvan,400 kn |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
Koliko se ja sjećam, svojevremeno je to bio jedan od "the monitora", tako da mislim da je dobra kupnja ako je u dobrom stanju i ako imas mjesta za njega na stolu ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Je, koliko se sjecam taj ima Mitsubishijevu cijev. Ja sam imao S96DN (17" dosta dobar prikaz, iako se zbog nečeg počeo mutiti, mislim da je fokus otišao).
![]() |
#4 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Imao sam baš taj monitor. Dosta dugo mi je služio. Bio zadovoljan. Onda mi je na stol došao Sony pa sam odmah zaboravio ovaj. Naspram 21'' Sony monitora ima loše boje, geometriju i konvergenciju. Kao i svaki Diamondtron Pitanje je s čime to uspoređuješ. U ono doba nije bio the Monitor nego BestBuy. Ništa bolje nisi mogao nabaviti 19'' za 4500 kn. Boju sam uspio popraviti sa driverima od nvidie. mislim da imam još uvijek taj file. ne znam kako bi to djelovalo na današnjim karticama. Uglavnom negdje oko 5 sati rada da bi ga prodao nekoliko dana kasnije. Dakle, monitor je odličan ako uspoređujem sa ondašnjim Samsungom (osim 959NF) i sličnim monitorima. Nije za usporedbu sa boljim monitorima. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|