|
![]() |
#1 |
Rocker
Datum registracije: Jan 2007
|
Zamjena za Audigy 4 ? HITNO !!
Več sam trebal otič po komp,al sad zvao i nigdi nema audigy 4 ( a u svim cjenicima skoro stoji ![]() Il če bit ok zvuk na asus p5b deluxe broadwater; imam z 5500 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
Joj, probaj nabaviti negdje audigy, ovo onboard je šit, a kad zaštekaš Z-5500 na to, onda to postaje grijeh.... Ja ih imam na onboardu, i sad kupujem audigy pod svaku cijenu, jer šteta je stvarno.... Ili neku X-Fi za te pare... ali za te pare nemaš ništa bolje od audigy 4... EDIT: Evo nađoh ovo u ve-mulju... pa sad, mislim da bi bila dostojna zamjena za audigy.... Sound CL X-FI Xtreme Audio Novo! 485,62 511,18 1 god. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Inquisitor DeathWatch
Datum registracije: Feb 2006
|
nemoj tu X-FI Xtreme Audio jer je to okljastrena X-fi, nadodaj jos 200kn i uzmi "X-fi extreme music" i miran si do daljnjega. http://www.nabava.net/katalog/trazil...ra%9Ei&od=&do=
![]() |
#4 |
Raindrops keep fallin'...
Datum registracije: Feb 2005
|
Pa evo imaš u oglasima USB zvučnu, ne znam jel' ti odgovara. http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=60863 Imam ju i razlika između nje i integriranog soundstorm-a je prilično velika što se tiče reprodukcija. Također se osjeti velika razlika i kod snimanja sviranja/pjevanja na komp. Ima svoje napajanje, nevezana za smetnje u kompu, daljinac...lijepa igračka.
![]() |
#7 |
Rocker
|
Uf , sused al si povoljan boli glava ![]() Sad došo iz ZG-a bio u vemilu pa če mi naručit dođe u pon ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|