Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 16.03.2007., 12:48   #1
FERRYS
AutoCad & Allplan expert
Moj komp

FERRYS's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
koja bezobraznost

od strane nase nam tako drage milicije..

Imao jucer navece neke obaveze za obavit i na povratku kuci zaustavi me policija. Nisam ih ni skuzio bili skrveni izmedju autiju. Bahato me trazi dokumente kao da sam neki teski kriminalac. Pita me da koliko sam vozio, ja velim 50, on na mene NISI SIGURNO. ja njemu opet "nisam ni puno vise" i trazim ga da mi pokaze radar. na radaru 56, ja velim da sta ce za to pisat kaznu da je to u njihovoj toleranciji. Na kon tog poceo trazit trokut, uze, rezervne zarulje, prsluk. naravno sve je stimalo onda je poceo kruzit ponovno oko auta i konacno nasao nest da mi napise kaznu. Nisam imao nalijepljenu onu okruglu naljepnicu od tehnickog pregleda. Zamisli koja pizd*a. Ja odmah izvadim naljepnicu i nalijepim je. Velim mu da mi to nitko nikad nije rekao da to moram nalijepit niti me itko ikad to kontrolirao, da sam parsto puta presao preko raznih granica i nitko nista. On sav veseo kako mi je nasao nest i ide pisat kaznu. velim ja "pa zezate se, necete mi valjda za to pisad kaznu, pa sve stima, nit sam vozio brzo nit nista". Pita hocu li platit odmah (na sta ja odgovaram NIKADA) i veli mi "GOSPODINE NISTE BILI DOVOLJNO FLEKSIBILNI" (mamu vam lihvarsku sad bi jos i mito iznuđivali). Kad je poceo pisat ja poludio, poceo galamit, psovat im sve po spisku, zamalo sta ih nisam poceo tuć. LUD LUD. (sta je najbolje ni oni je nisu imali) Naravno kad mi je rekao da potpisem zapisnik da sam odbio i rekao mu kud da si ga gurne i da sljedeci put kad ih vidim na cesti da cu ih zgazit.

da covijek ne povjeruje kakve se gamadi ima.

Naravno zalbu sam vec napisao i poslao.
Staro 16.03.2007., 13:38   #2
Mljac
Premium

Mljac's Avatar

Datum registracije: Feb 2003
Fleksibilni??!?!

Direktno od policajca sam čuo da rade par kazni za zapisnike i proračun (imaju neku vrstu norme) onda zgrabe dobru lovicu za svoje đepove (vrhunski tip, to nemaju ni dečki koji plove po turističkim brodovima), a onda im ostane još pola radnog vremena za dosađivanje ili ispijanje cugi u birtiji.

I još imaju benificirani staž, sa 50 su debelo u penzijama i to solidnim.

A većina ih pametna ko onaj njihov jubito.
Oglas

Oglas
Staro 16.03.2007., 13:59   #3
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

LOL farrys, dovoljno dugo si i ostao smiren.

ima stvarno svakakvih policajaca.

samo je naš AMD dobar
Gabre je offline   Reply With Quote
Staro 16.03.2007., 14:04   #4
tor
Administrator
Moj komp

tor's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Ne možeš po jednom idiotu suditi ostalima, ali da ima budala ima...
tor je offline   Reply With Quote
Staro 16.03.2007., 14:04   #5
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Citiraj:
Autor FERRYS Pregled postova
Kad je poceo pisat ja poludio, poceo galamit, psovat im sve po spisku, zamalo sta ih nisam poceo tuć. LUD LUD. (sta je najbolje ni oni je nisu imali) Naravno kad mi je rekao da potpisem zapisnik da sam odbio i rekao mu kud da si ga gurne i da sljedeci put kad ih vidim na cesti da cu ih zgazit.
Mislim-kakva korist od svađanja i deranja na murju???
Ja im uvijek sve fino kulturno, velim gospodine samo vi radite svoj posao.
A kaj ćemo sad?
Vi ste policajac-samo vi radite svoj posao.
Platit neću.
Nek piše.
I to je kraj priče.

Da si tako ***ao mater npr. ekipi sa Črrnomerca tu u Zagrebu prebili bi te ko vola, nabili ti lisice, odpeljali u stanicu pa opet...i još bi ti zveknuli krivičnu za napad na službenu osobu.
Pa se ti žali upravi vodovoda.

Da si se tako npr. drevio na ekipu koja patrolira po autocestama Njemačke-prošao bi još gore nego kod ovih sa Črnomerca+ogromna kazna u €
I isto bi se mogao žaliti upravi vodovoda.

Ne branim ih ni malo-samo velim da nema smisla, probaš na finjaka-ide, ne ide...nek piše, jaka muda.

Phenom X4 9850 BE&OCZ Gladiator MAX/DFI 790FXB-M2RSH/2x1GB SuperTaljent CL4/Sapphire 5850&AVerTV Hybrid Speedy/WD 320GB/Bare 120GB/500GB/Zamzung F3 1TB/Zamzung SE-S184/Corsair TX650W/Zamzung 205BW/TerraTec SiXPack 5.1+/Klipsch ProMedia 2.1

Amiga 1200 HD/DELL externi floppy :-)/Commodore 1084S
Jelc je offline   Reply With Quote
Staro 16.03.2007., 14:05   #6
LorD ClockaN
od LemilicE
Moj komp

LorD ClockaN's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Strašno, ja sam im dok vozim kamion puno puta platio za marendicu 50kn, ali samo zato jer nikad nije bilo sve u redu.

Dobro si postupio!
Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže???
Nemam više lema!!!
LorD ClockaN je offline   Reply With Quote
Staro 16.03.2007., 14:06   #7
mislav_os
freak
Moj komp

Datum registracije: Aug 2006
E a ovo stvarno ne mogu vjerovat....pa Isuse kakvi sve ljudi danas dobiju posao za policajca....

mislav_os je offline   Reply With Quote
Staro 16.03.2007., 14:09   #8
tor
Administrator
Moj komp

tor's Avatar

Nekada su se djeca plašila s time. Ili uči i budi dobar ili ideš za policajca
Staro 16.03.2007., 14:17   #9
jed2i
Premium
Moj komp

jed2i's Avatar

Datum registracije: Jul 2004
1. pravilo kad ti daju zapisnik u ruke

NIKADA NE POTPISIVAT ZAPISNIK
nakon toga oni jako malo mogu, kad ti potpises onda moras platit
ovako ces se izvuc

inace evo nekaj kaj mi je frend pricao

zaustavi ga policija i tip napuse nula sest(0.6)

policajac mu se razbahati i ovaj poludi i kaze ma ko te je*e pisi nula deset ak zelis (0.10)

tip mu napise 0.10 i naravno izvuce se jer je policajac
jed2i je offline   Reply With Quote
Staro 16.03.2007., 14:21   #10
Boopsy
Premium
Moj komp

Boopsy's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Ma ima ih vise dobrih nego losih (po mojim iskustvima). Jbg meni je nesto slicno napravila Karlovacka policija. Tako da nisi ni prvi ni zadnji kojem se to desilo.
HDD Hitachi 80Gb
4x1Gb DDR2 800
Corsair 450
Boopsy je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 16.03.2007., 14:36   #11
Jelc
Super Moderators

Citiraj:
Autor tor Pregled postova
Nekada su se djeca plašila s time. Ili uči i budi dobar ili ideš za policajca
AMD-cu je japa ovak rekel: ili si najdi posel ili idi u policiju
Svi znamo kaj je AMD-jac napravil

Phenom X4 9850 BE&OCZ Gladiator MAX/DFI 790FXB-M2RSH/2x1GB SuperTaljent CL4/Sapphire 5850&AVerTV Hybrid Speedy/WD 320GB/Bare 120GB/500GB/Zamzung F3 1TB/Zamzung SE-S184/Corsair TX650W/Zamzung 205BW/TerraTec SiXPack 5.1+/Klipsch ProMedia 2.1

Staro 16.03.2007., 14:39   #12
Mljac
Premium

Mljac's Avatar

Datum registracije: Feb 2003
Citiraj:
Autor Jelc Pregled postova
A kaj ćemo sad?
Platit neću.
Nek piše.
I to je kraj priče.
Ni ja ne podržavam svađu, oni su službene osobe i isto sam maksimalno skuliran kad me zaustave.
Ali nikako ne volim nepravdu, da mi mora po autu tražit naljepnice jer se baš na meni namjerio zaraditi.
A dobro znam kakvi debili se tam kod mene po onoj oranici od ceste voze i ništa!
Previše su korumpirani!
Mljac je offline   Reply With Quote
Staro 16.03.2007., 14:42   #13
tor
Administrator
Moj komp

tor's Avatar

Citiraj:
Autor jed2i Pregled postova
1. pravilo kad ti daju zapisnik u ruke

NIKADA NE POTPISIVAT ZAPISNIK
nakon toga oni jako malo mogu, kad ti potpises onda moras platit
ovako ces se izvuc

policajac mu se razbahati i ovaj poludi i kaze ma ko te je*e pisi nula deset ak zelis (0.10)

Je, pa kaj hoćeš? 10 je više od 6
Staro 16.03.2007., 14:50   #14
Jelc
Super Moderators

Citiraj:
Autor Mljac Pregled postova
Ni ja ne podržavam svađu, oni su službene osobe i isto sam maksimalno skuliran kad me zaustave.
Ali nikako ne volim nepravdu, da mi mora po autu tražit naljepnice jer se baš na meni namjerio zaraditi.
A dobro znam kakvi debili se tam kod mene po onoj oranici od ceste voze i ništa!
Previše su korumpirani!
Zato ja i velim fino i kulturno-samo vi radite svoj posao
Nek piše.
U 95% slučajeva ni ne napiše ništa, misli da nekog ziher imaš u murji kad ti tako puca racku kaj on piše

Frend mi je jednom rekao-nema frke, samo ti mene nazovi kad te zapišu-samo nemoj psovat i biti bezobrazan jer se onda znaju zainatiti.
Tako i radim.

Bolje mi je čuvat vezu za slučaj kad stvarno napravim sranje nego zivkat malo-malo za pizdarije.

Staro 16.03.2007., 15:05   #15
mikimikic
Premium

Datum registracije: Dec 2005
komentar

nemas kulture, da si bio ok sa murjakom nikada ti nebio napisao takvu kaznu, i da pise ti da moras imat nakeljenu nalju na auteku
Staro 16.03.2007., 15:09   #16
Jelc
Super Moderators

Citiraj:
Autor mikimikic Pregled postova
da si bio ok sa murjakom nikada ti nebio napisao takvu kaznu

Ma vraga ne bi...ima ih koji pišu čim vide auto...
Njegovo je da piše-tvoje je da ga zaj*beš :-)

Staro 16.03.2007., 15:56   #17
tutix
Premium
Moj komp

tutix's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Samo da spomenem što su mom starom napravili. Vozio je 72 km/h gdje je ograničenje 60 km/h. I sad oni počnu trebate platit ovolko onolko, moj stari ono dajte nemojte, pa zbog 5 km/h. Još onak počnu navaljivat da plati odmah. Moj stari kaže ne dokud mi pare sad tu, kaže piši. I sad prolazi ti Mečka neka ziher je sa 90-100 km/h prošla pored njih (mjesto je na jednoj ravnici - oni su normalno skriveni u nekom dvorištu), kaže moj stari kao pa zašto njega niste zaustavili kao kolko je on brzo vozio. Kaže bahati "Vozi i ti Mercedes pa te nećemo zaustavit". Vraća mom starom dokumente i kaže mu da će mu sad svaki put pisat kad ga zaustavi, napravio on prekršaj il ne.

E sad jednu večer ponovo zaustavi onaj isti bahati iz prve priče. Stari i stara nemaju pojaseve zavezane. Nisu vozili brzo. Ovaj vidi mog starog traži dokumente i odmah piše. Moj stari šuti. Vraća ovaj dozvolu i zapsnik. Moj stari šuti, zaveže pojas pogleda kaznu i dobaci mu (bahatom) "Da' bogda za kruh nemali". Samo je objesio facu.

Trebali bih malo se naučit ponašanju, ne kažem da su svi takvi. U oba slučaja je moj stari kriv - ali izjave poput vozi i ti Mercedes, stvarno nisu na mjestu. Nije ni u redu ovo što je moj stari njemu rekao - ali kad razmisliš malo drugo nije ni zaslužio.

Uglavnom, nakupio oko 1500 kn kazni.
tutix je offline   Reply With Quote
Staro 16.03.2007., 16:09   #18
s.u.l.e.l.u.s
Premium

s.u.l.e.l.u.s's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
od strane nase nam tako drage milicije..

Imao jucer navece neke obaveze za obavit i na povratku kuci zaustavi me policija. Nisam ih ni skuzio bili skrveni izmedju autiju. Bahato me trazi dokumente kao da sam neki teski kriminalac. Pita me da koliko sam vozio, ja velim 50, on na mene NISI SIGURNO. ja njemu opet "nisam ni puno vise" i trazim ga da mi pokaze radar. na radaru 56, ja velim da sta ce za to pisat kaznu da je to u njihovoj toleranciji. Na kon tog poceo trazit trokut, uze, rezervne zarulje, prsluk. naravno sve je stimalo onda je poceo kruzit ponovno oko auta i konacno nasao nest da mi napise kaznu. Nisam imao nalijepljenu onu okruglu naljepnicu od tehnickog pregleda. Zamisli koja pizd*a. Ja odmah izvadim naljepnicu i nalijepim je. Velim mu da mi to nitko nikad nije rekao da to moram nalijepit niti me itko ikad to kontrolirao, da sam parsto puta presao preko raznih granica i nitko nista. On sav veseo kako mi je nasao nest i ide pisat kaznu. velim ja "pa zezate se, necete mi valjda za to pisad kaznu, pa sve stima, nit sam vozio brzo nit nista". Pita hocu li platit odmah (na sta ja odgovaram NIKADA) i veli mi "GOSPODINE NISTE BILI DOVOLJNO FLEKSIBILNI" (mamu vam lihvarsku sad bi jos i mito iznuđivali). Kad je poceo pisat ja poludio, poceo galamit, psovat im sve po spisku, zamalo sta ih nisam poceo tuć. LUD LUD. (sta je najbolje ni oni je nisu imali) Naravno kad mi je rekao da potpisem zapisnik da sam odbio i rekao mu kud da si ga gurne i da sljedeci put kad ih vidim na cesti da cu ih zgazit.

da covijek ne povjeruje kakve se gamadi ima.

Samo mi reci,dali je to bilo u okolici Ri,tj.oko Opatije i okolice,i dali je drot imao brkove...slučaj mi zvuči poznato
s.u.l.e.l.u.s je offline   Reply With Quote
Staro 16.03.2007., 16:56   #19
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
a čuj...moraš gledati da svugdje imaš budala pa tako i u policiji
Hamm je offline   Reply With Quote
Staro 16.03.2007., 18:12   #20
rib@
Premium

rib@'s Avatar

Datum registracije: Oct 2006
He he kolega prica da mu policaj jedne veceri uzeo dozvolu.
Ok uzeo.
Drugo jutro mu pred kucu dolazi taj isti policaj i vraca mu dozvolu uz obrazlozenje da on jedini nije imal spage, a svi kojima je uzel dozv. prijasnju vece su imali debele veze, pa nece njega jedinoga.
Ko rece da medju policijom nema postenjaka?
cpu e4300/sonictower+nexus120; mbo gigabyte p35-ds3-l; ram kingmax1024/667x2; vga hd3850; psu corsair hx 520w; dvd benq 1655; hdd wd1200jd&samsung hd321kj&ST3160021A; ZM-MFC1; lg22ws; btc6300; mx 518 i sve u chiefu s nekoliko nexusa
rib@ je offline   Reply With Quote
Staro 16.03.2007., 19:34   #21
FERRYS
AutoCad & Allplan expert
Moj komp

FERRYS's Avatar

Citiraj:
Autor Jelc Pregled postova
A kaj ćemo sad?
Platit neću.
Nek piše.
I to je kraj priče.

Ne branim ih ni malo-samo velim da nema smisla, probaš na finjaka-ide, ne ide...nek piše, jaka muda.
Normalan policajac sigurno nece trazit dlaku u jajetu, al ovo je bas pi*zda od covijeka. njegov posao NIJE maltretiranje neduznih ljudi!. Ja nisam napravio ama bas nikakav prekrsaj niti sam bio bahat niti nista prema njima ali me svejedno uzeo na zub. Sta je najbolje naucen sam trpit svakakva sra*nja pogotovo na faxu jer tamo ne doguras daleko ak uvijek kazes sta mislis, tak da mi je ovo djecja igra. Galama je pocela nekon sta je pooceo pisat kaznu, a to je bilo nakon dobrih 20 minuta sta je on trazio najmanju sitnicu da ima nest za pisat. A da je ta naljepnica toliko vazna i nije, pa u preometnoj pise kada je tehnicki za auto i do kad vrijedi. sta je najbolje tehnicki jmi je za manje od mjesec dana pa nebi bilo ni cudno da je i otpala sama od sebe ili da sam je skinuo...
Staro 16.03.2007., 19:49   #22
Matijac
Premium
Moj komp

Matijac's Avatar

Datum registracije: Jul 2006
Eh to stvarno treba biti malo glup kaj ideš iskati dlaku v jajcu kak ovaj policajac. A možda su te snimali za ono na RTL-u "večernja patrola"

Matijac je offline   Reply With Quote
Staro 16.03.2007., 20:13   #23
FERRYS
AutoCad & Allplan expert
Moj komp

FERRYS's Avatar

mah...

inace karlovacka miljicija
Staro 17.03.2007., 00:06   #24
Jelc
Super Moderators

Citiraj:
Normalan policajac sigurno nece trazit dlaku u jajetu, al ovo je bas pi*zda od covijeka.
A kaj da ti velim...uvjek postoji mogućnost da naletiš na budalu.

Staro 17.03.2007., 01:04   #25
^SuperUnknown^
Prečupavi mod

^SuperUnknown^'s Avatar

Datum registracije: Mar 2005
Citiraj:
Kao prvo, pas mater tom neizivljenom drotu, a kao drugo ni tvoj nastup nije bio nimalo manje cobanski. Galameci i psovajuci im si mislio postic sto ono tocno? Ja bi ti jos na to sve lijepo nasao jos barem 2-3 sitnice da te za*ebavam i jos bi ti dao da puses. Pa ti galami iduci put. Da se razumijemo, ne opravdavam tog drota niti bilo koji od njihovih postupaka prema tebi, ali nista manje ne opravdavam ni tvoj nastup.
Citiraj:
Autor jed2i Pregled postova

Ovu pricu sam cuo vec u nebrojeno mnogo verzija i od nebrojeno mnogo ljudi (od kojih su mi neki tvrdili da se to bas njima desilo) tak da mi je tesko povjerovat da se to bas tvom frendu dogodilo

Member of PCE 100+kg demolition squad

Primary macine:
Apple Mac Pro 5,1
2x Six-Core Intel Xeons X5690@3.46 GHz
64 GB ECC DDR3 800 MHz
Geforce GTX 980 4 GB
Blackmagic Intensity Pro PCI-E HDMI capture/output card
Terratec Cinergy HTC USB XS HD + EyeTV
Kingston 120GB SSD
30 TB HDDs
Sharkoon QuickPort@USB
Optiarc DVD RW AD-7170A
Samsung DVDRAM GE20LU10@USB@Desk
Mac OS X 10.12.3
Apple Alu Keyboard shared via Teleport
Logitech G400 shared via Teleport

Secondary machine:
Apple Mac Pro 2,1
2x Quad-Core Intel Xeons X5365@3 GHz
22 GB DDR2 FB-DIMM 667 MHz
Geforce GTX 970 4 GB
Terratec Cinergy HTC USB XS HD + EyeTV
OWC Mercury Electra 6G SSD 120GB
Seagate 500GB 7200.10
Hitachi 1000GB 7K1000.B
Seagate 1000GB 7200.11
Hitachi 7K3000 3000GB
Sharkoon QuickPort@USB
Optiarc DVD RW AD-7170A
Samsung DVDRAM GE20LU10@USB@Desk
Mac OS X 10.10.3
Apple Alu Keyboard shared via Teleport
Logitech MX518 shared via Teleport

Work rig:
Apple Mac Pro 1,1@2,1
2x Dual-Core Intel Xeons 5150@2.66 GHz
2x Quad-Core Intel Xeons X5365@3 GHz
13 GB DDR2 FB-DIMM 667 MHz
Geforce GTX 660 2GB
Corsair Force Series F120 SSD 120GB
Seagate 500GB 7200.12
2xWD Black 1000GB
Hitachi 7K3000 3000GB
2xSeagate 500GB 7200.10@IcyBox
Seagate FreeAgent Xtreme 1500GB@FW 400
WD Elements 2000GB@USB (Time Machine)
2xSharkoon QuickPort@eSATA
2xPioneer DVR-111D (Superdrive)
Mac OS X 10.10.3
2xDell UltraSharp 2405FPW 24" Widescreen TFT@1920x1200
Sony KDL-26U2000 26"@HDMI
Apple Alu Keyboard
Logitech MX518

LAP:
Apple Macbook Pro 3,1
Intel Core 2 Duo 2.53 GHz
4 GB DDR2
Kingson 180 GB SSD
Seagate 320 GB HDD

* Looking in:
2xHP ZR24w 24" Widescreen TFTs@1920x1200
Samsung 243T 24" Widescreen TFT@1920x1200
* Listening to:
iRiver H320 + Sennheiser PX 40
Technics SA-EX320
iPhone 6S 64GB black
iPad 16GB WiFi 4.3.2
* Connected via:
90/90 Mbps Iskon Trio
* "Powered" by:
UPS APC Smart-UPS1500VA
* Playing:
Tama Arstar II
Yamaha DTXPRESS IV Special

Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11
^SuperUnknown^ je offline   Reply With Quote
Staro 17.03.2007., 02:53   #26
FERRYS
AutoCad & Allplan expert
Moj komp

FERRYS's Avatar

Citiraj:
Autor ^SuperUnknown^ Pregled postova
Kao prvo, pas mater tom neizivljenom drotu, a kao drugo ni tvoj nastup nije bio nimalo manje cobanski. Galameci i psovajuci im si mislio postic sto ono tocno? Ja bi ti jos na to sve lijepo nasao jos barem 2-3 sitnice da te za*ebavam i jos bi ti dao da puses. Pa ti galami iduci put. Da se razumijemo, ne opravdavam tog drota niti bilo koji od njihovih postupaka prema tebi, ali nista manje ne opravdavam ni tvoj nastup.

Nije nis manje cobanski ali veseli me cinjenica da su oni poceli bjezat na drugu stranu policijskog auta kad sam ja poceo galamit. Ipak je mene 2 m i skoro 110kg a njih 2 skupa su jedva malo tezi....

Evo kaj da vam velim koje je to maltretiranje kad u krugu 500m od kuce imam 3 patrole a najbliza postaja je ca 15km. Nemogu izac na cestu a da me ne zaustave, kao da sam kriminalac.... (inace sad je skoro 3 u noci a moje mjesto jedva da ima 500 domacinstava)
Staro 17.03.2007., 03:13   #27
marq20
Premium
Moj komp

marq20's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
prije jedno 3 godine vraćam se ja s starim iz zg-a i zaustave nas pandurčeki...
baš se ne sjećam dobro ali bilo je nešto da je mutavi pandur nešto mutavo rekao pa se stari nasmijao i veli mu murjak kaj je smješno... i odmah oni u akciju na sitnice(naljepnice...) sve štimalo osim toga da nismo imali protupožarni aparat, i okine nas za 100kn. koja gamd...
marq20 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno