Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Software > Aplikacije
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 06.03.2007., 03:00   #1
corsa
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2007
Windows media player ?

Imam jedan problem vezan uz windows media player!
Kad gledam neki video na NET-u a taj video se pokreče media playerom sve mi je zeleno,zapravo vidi se video ali je kao negativ!
Što bi to moglo biti? Bilo koji drugi player je u redu ali on ne.
corsa je offline   Reply With Quote
Staro 06.03.2007., 06:06   #2
studenac
ludjak

studenac's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Instaliraj si k-lite codec pack najnoviji, osim svih codeca u njemu ce ti doci i media player classic - nema koji video ne moze reproducirati, plus laksi je od win med playera. mozes jos i vista codec pack instalirat na sve to, da pokrpas ako ti fali koji codec, sto sumnjam.

tko rano radi.... cijeli dan mu se spava.
studenac je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 06.03.2007., 14:16   #3
rams
80286
Moj komp

rams's Avatar

Datum registracije: Jul 2004
Meni ti je tako sa vecinom video fajlova, i u svim playerima, ali meni je zato sto mi je TV stalno spojen sa kompom pa u biti ni negledam na komp nego na TV gdje slika bude u redu , mozda je zato ako isto imas spojen TV.
Staro 06.03.2007., 18:02   #4
tor
Administrator
Moj komp

tor's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
rams, to ti je do overlaya pa ga uključi. A svejedno ti treba filteri za video, kao i opelu gore , ali ne treba codec pak već je dovoljan ffdshow, ako već nisi zahebao stvar s codec pakovima. Klite i ostali apsolutno nisu potrebni ako se ne kodiraju filmovi nego samo gledaju, za gledanje je dovoljan video filtar koji dolazi s ff ili sličnim programom. Codec pakovi jednom kad polude možeš zaboravit na windoze, većinom smo reinstal pomaže.
tor je offline   Reply With Quote
Staro 06.03.2007., 19:12   #5
corsa
Premium
Moj komp

O.K. Tor!
Tor! Meni se to događa samo na NET-u,moj video mi valja i znam podesiti codec-e,ali sam bio mišljenja da je na NET-u neka druga kvaka.
Znači! Recimo da ja odem na stranicu" http://www.engr.colostate.edu/~dga/h...eo/#Appliances pokrenem neki prewiew videa kojeg pokreče windows media player,recimo tothbrush(wet electric) ili pencil sharper ili electric razor 2,meni je slika u negativu. Razumiješ li me?
Inače reinstaliram windowse skoro svaki drugi mjesec i sad sam ga prekjuče jer sam mislio da če to možda rješiti stvar,no ništa.
Znam da pogrešni paket codec-a radi probleme,pogotovo onaj K-lite codec što ga napominje Studenac.
Možeš li mi nakon ovog opširnijeg obrazloženja pomoći??? Koristim samo ffdshow ixvid ,te divx pro codec i ništa drugo.

Zadnje izmijenjeno od: corsa. 06.03.2007. u 19:36.
Staro 06.03.2007., 21:06   #6
tor
Administrator
Moj komp

tor's Avatar

Ali koliko vidim to nije klasičan striming s neta, nego fajl koji se da download na komp, znači kao i svaki drugi video fajl koji ti je na kompu. Imaš kakav drugi .wmv fajl na kompu pa da probaš njega? Iako bi ti morao raditi istu stvar s wmv datotekom...
Skini ovo http://www.codec-download.com/module...p=getit&lid=48, to bi trebalo riješiti stvar ako već ne ide preko ff-a.
Staro 06.03.2007., 21:23   #7
corsa
Premium
Moj komp

Hvala! Probat ću pa ti javim.
Dal je tebi taj video na koji sam te uputio u redu?
Staro 06.03.2007., 22:01   #8
corsa
Premium
Moj komp

Probao sam onaj codec ,ali daj pročitaj "READ THIS FIRST!.txt" ja ne kužim kako da to instaliram. Iskopirao sam ta dva file-a u c:\temp kao što piše,no neznam dal je trebalo iskopirati baš tu ili u c:\windows\temp,probao sam i jedno i drugo,no sad još treba u tom direktoriju kliknuti desnim na wmwax.inf i
odabrati instalaciju s popup menija(meni nakon klika desnim nema ništa slično.)
A sad ovo zadnje ne kužim! Koji WMV V7.Što je to?
Možeš li mi pomoći nikad nisam ništa instalirao na sličan način pa mi je to nepoznanica.
Staro 06.03.2007., 22:23   #9
corsa
Premium
Moj komp

Majstore! Riješio sam problem!
Nisam uspio s tvojim preporučenim codec-om,ali bez tebe nebi uspio jer si me doveo na pravi put .Bilo jest vjerojatno problem u tom codec-u,ali ja ga nisam uspio instalirati ,pa sam probao s tvoje preporučene stranice uzeti onaj "WM9Codecs[Codec-Download.de]" i upalilo je!
Zato najljepša hvala!
Da je barem više takvih ko ti.
Staro 07.03.2007., 00:56   #10
rams
80286
Moj komp

rams's Avatar

Datum registracije: Jul 2004
tor ma ja ni nema nikakve mega codec packove instalirane, imam samo ffdshow i bsplayer i vrti sve filmove pa cak i one sto nece, i njih vrti ^^

samo ja znam zasto je meni to tako hehe i nije mi bed kad kazem sve gledam na TVu

Oglas
Staro 07.03.2007., 11:09   #11
tor
Administrator
Moj komp

tor's Avatar

E, super da si riješio. Ne kužim kako ti nije htjelo desni klik pa instal, meni je radilo OK, ali glavno da je riješeno...
rams, onda OK - glavno da šljaka
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno