|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Windows media player ?
Imam jedan problem vezan uz windows media player! Kad gledam neki video na NET-u a taj video se pokreče media playerom sve mi je zeleno,zapravo vidi se video ali je kao negativ! Što bi to moglo biti? Bilo koji drugi player je u redu ali on ne. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ludjak
Datum registracije: Feb 2006
|
Instaliraj si k-lite codec pack najnoviji, osim svih codeca u njemu ce ti doci i media player classic - nema koji video ne moze reproducirati, plus laksi je od win med playera. mozes jos i vista codec pack instalirat na sve to, da pokrpas ako ti fali koji codec, sto sumnjam. tko rano radi.... cijeli dan mu se spava. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
80286
Datum registracije: Jul 2004
|
Meni ti je tako sa vecinom video fajlova, i u svim playerima, ali meni je zato sto mi je TV stalno spojen sa kompom pa u biti ni negledam na komp nego na TV gdje slika bude u redu ![]()
![]() |
#4 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
rams, to ti je do overlaya pa ga uključi. A svejedno ti treba filteri za video, kao i opelu gore ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
O.K. Tor! Tor! Meni se to događa samo na NET-u,moj video mi valja i znam podesiti codec-e,ali sam bio mišljenja da je na NET-u neka druga kvaka. Znači! Recimo da ja odem na stranicu" http://www.engr.colostate.edu/~dga/h...eo/#Appliances pokrenem neki prewiew videa kojeg pokreče windows media player,recimo tothbrush(wet electric) ili pencil sharper ili electric razor 2,meni je slika u negativu. Razumiješ li me? Inače reinstaliram windowse skoro svaki drugi mjesec i sad sam ga prekjuče jer sam mislio da če to možda rješiti stvar,no ništa. Znam da pogrešni paket codec-a radi probleme,pogotovo onaj K-lite codec što ga napominje Studenac. Možeš li mi nakon ovog opširnijeg obrazloženja pomoći??? Koristim samo ffdshow ixvid ,te divx pro codec i ništa drugo. Zadnje izmijenjeno od: corsa. 06.03.2007. u 19:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Administrator
|
Ali koliko vidim to nije klasičan striming s neta, nego fajl koji se da download na komp, znači kao i svaki drugi video fajl koji ti je na kompu. Imaš kakav drugi .wmv fajl na kompu pa da probaš njega? Iako bi ti morao raditi istu stvar s wmv datotekom... Skini ovo http://www.codec-download.com/module...p=getit&lid=48, to bi trebalo riješiti stvar ako već ne ide preko ff-a. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Probao sam onaj codec ,ali daj pročitaj "READ THIS FIRST!.txt" ja ne kužim kako da to instaliram. Iskopirao sam ta dva file-a u c:\temp kao što piše,no neznam dal je trebalo iskopirati baš tu ili u c:\windows\temp,probao sam i jedno i drugo,no sad još treba u tom direktoriju kliknuti desnim na wmwax.inf i odabrati instalaciju s popup menija(meni nakon klika desnim nema ništa slično.) A sad ovo zadnje ne kužim! Koji WMV V7.Što je to? Možeš li mi pomoći nikad nisam ništa instalirao na sličan način pa mi je to nepoznanica. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
Majstore! Riješio sam problem! Nisam uspio s tvojim preporučenim codec-om,ali bez tebe nebi uspio jer si me doveo na pravi put .Bilo jest vjerojatno problem u tom codec-u,ali ja ga nisam uspio instalirati ,pa sam probao s tvoje preporučene stranice uzeti onaj "WM9Codecs[Codec-Download.de]" i upalilo je! Zato najljepša hvala! Da je barem više takvih ko ti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
80286
Datum registracije: Jul 2004
|
![]() ![]() samo ja znam zasto je meni to tako hehe i nije mi bed kad kazem sve gledam na TVu ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Administrator
|
E, super da si riješio. Ne kužim kako ti nije htjelo desni klik pa instal, meni je radilo OK, ali glavno da je riješeno... ![]() rams, onda OK - glavno da šljaka ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|