|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
7600 SLI info
Dali moze o moja grafa iz siga raditi sa 7600 gt od gigabyte-a sa silent pipe-om u SLI-u. hvala unaprijed ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ne znam šta da napišem
Datum registracije: Feb 2007
|
Može, U SLI-ju nije bitno koji je proizvođač neg je sam bitno da naravno bude isti GPU i model...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ne bi trebala nego će brža grafa obrađivat veći dio ekrana dok će sporija manji, tak je barem bilo govora...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
ako izjednacim taktovt tj ako neku underclockam ili drugu overclockam da budu isti taktovi ond bi sve trebalo raditi normalno. Zadnje izmijenjeno od: NoBody. 24.02.2007. u 10:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
mozda retardirno pitanje ali moram pitati jer nemam sto izgubiti ![]() Dali mogu spojiti 7600 gt sa 7800 gt u SLI? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Kratko i jasno - ne možeš ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
znao sam ali nisam mogao odoljeti a da ne pitam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Ne znam šta da napišem
Datum registracije: Feb 2007
|
Slobodno ti ubodi Gigabyte-ovu 7600GT. Za taktove se ne moraš baš puno brinut sam pazi na zagijavanje, ne možeš nikako ubost 7800GT jer je drugo kodno ime grafičkom procesora...
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
ja sam naprimjer imao jednu 6600GT i SLI matičnu i ja odlučih kupit još jednu grafičku da ih stavim u SLI i ja našao jednu polovnu istu kao i svoju (po imenu) ali kad sam ju dobio ipak je bila malo drugačija iako su obadvije 6600GT i imaju iste taktove nisu htjele radit u SLI-u. Poanta svega ovoga je da uvijek postoji mogućnost da neće radit. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
.
|
Vjerojatno su imale različite verzije biosa, trebao si ih obje flashati s jednim biosom, da imaju identične biose, to bi vjerojatno riješilo problem... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
@NoBody: 965 chipset ne podržava 2x16 PCIE, već će ti radit jedan utor kao x8(ili x16), a drugi kao x4, tako da baš neznam koliko ti se isplati ići na SLI, možda prodat ovu pa uzet 7900GS? jes razmišljao o tome |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
Ako OC-aš iz OS-a, imaš jedan jedini slider povećanje taktova GPU-a, koji povisuje taktove jednako za obje kartice ![]() Barem je prije bilo tako...
__________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
|
imale su različite verzije biosa, ali nisam mogao nigdje na netu naći novi bios za njih a kad sam htio stavit bios od jedne na drugu nije htjelo. nekakav board id se nije poklapao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Hmmm...neznam baš...nemaju isti PCB...al to navodno nebi trebalo imat veze...glavno da su obadvi GT ili GS...čak ni količina memorije nebi trebala imat veze (ako ima razlike)...jača se prilagodi slabijoj... A neznam...ak možeš probat probaj pa javi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ili to ili napravit force flash...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
|
mala natuknica, ako imaš neku pci-e x1 karticu pored SLI najvjerojatnije je nećeš moći koristiti. barem je tako bilo kod mene
![]() |
#21 |
Premium
|
obadvije su GS, i imaju istu količinu memorije, tako da bi trebale radit, ali jednostavno neće. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Premium
|
Citiraj:
a kako se to radi??? i jel znate možda gdje bih mogao skinut novi bios za obadvije, na Gainwardu sam tražio i nisam našao |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
.
|
Citiraj:
Inače korištenje force flasha je u tome, da naredbi za flash dodaš još ovo: -4 (ili -f), ovisno u verziji nvFlasha koju koristiš... EDIT: Kako rekoh ovisno o verziji nvFlasha - U mislim starijoj verziji je bilo: nvflash -p -u -f imebiosa.rom Dok je u mislim novijoj verziji bilo: nvflash -4 -5 -6 imebiosa.rom Zadnje izmijenjeno od: Razer. 28.02.2007. u 15:23. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Premium
|
došao ja sa lošim vijestima, i nakon flashanja istim biosom sli nije proradio. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|