|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Trebam pomoć oko CSS-a
Imam stranicu kojoj je tijelo određeno CSS-om. Kako ja sada pokušavam biti cool, hipi, sexy i ne želim koristiti tablice da razdjelim taj dio na 3 dijela u koje će se upisivati sadržaj web stranice nego to želim napraviti preko CSS, trebam pomoć. Šta sam god pokušao dizajn se raspao. Uglavnom mi te nove "tablice" odlete skroz dolje, izvan okvirne tablice. ![]() Ovo je css kod trenutne "tablice", tj. tijela stranice i unutar <div id="content"> </div> se nalazi hrpa teksta. Code:
#content { margin: 0 auto; width: 1000px; padding: 15px 10px; border: 1px solid #B5B5B5; border-top: 0px; border-bottom: 0px; background: #FFF; } Kako sada to podjeliti na tri dijela? Zahvaljujem na pomoći. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Warcraft III TFT
Datum registracije: Jun 2004
|
Imas pm ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Probat ću sa tim kodom. Zaboravio sam napomenuti da ja iznad ovoga imam header definiran i ispod footer. Problem sa svim što sam ja pokušao jest da mi cijeli sadržaj iskoči van, a header i footer se spoje... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
Pokušao sam i nije mi uspjelo tako, al sam našao na netu baš što mi je trebalo, i to nakon što sam kod tebe vidio da se to zove "3 column design" ![]() http://css.maxdesign.com.au/floatuto...torial0916.htm Rep up i hvala. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|