|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
6600gt AGP par pitanjca
Dakle, imam gore navedenu grafičku i imam malih problema sa njom. Polako je već zastarjela i htio bi ju malo klokati, no strah me je jer imam orginalni cooler i jos ga ne mislim mjenjat. Taj cooler je dosta prozujao u zadnjih mjesec dana i grafička mi se zna grijat do 90 stupnjeva. Pokušao sam ga skinut i očistit, ali nejde, mislim da se zaljepio pastom (jel to moguće?). Tako i da mjenjam cooler, ovoga nemogu skinut jer je jaako pričvršćen za grafu. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
uzmes fen, zagrijes HS i nakon toga ga polagano pocnes okretati lijevo-desno, popustit ce ![]() a kad ces kupovat cooler preporucam ti zalmana vf700-cu/alcu za tu grafu ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Honda Prelude 2.0i driver
Datum registracije: Jul 2006
|
meni ja sa tim zalmanom na 5v išla na 600/1100 stvarno tih cooler
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Citiraj:
neces s time nista dobiti osim ako neces napraviti neki ***a** OC. 5-6 FPS vise te nece spasiti od toga da 6600gt vise nije za danasnje igre. moj savjet - prodaj dok vrijedi 500kn jos. sad ces mozda mislit da te za***avam ali sjeti se ovoga za par mjeseci. imao sam 6600gt u stroju a sad sam na gf7 lowend modelu. i bolje mi je. pa ti gledaj koliko ces dobiti za 6600gt kad mi svi pocmemo prodavati ove 7300GT cija je cijena u trgovina bila 500-600kn pa time iznad 400 ni za dva mjeseca staru nema smisla traziti. a ako svoje pametno prodas i ulovis nesto dobro na trznici mozes dobiti potpuno novi stroj za ulog od mozda 100-200kn zahvaljujuci precjenjenosti sto socA procesora sto agp 6600gt. a taj ulog je cijena boljeg coolera kojeg bi morao staviti ako stavno hoces dobro OCati tu karticu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
hvalana savjetima! ![]() a i prodavat mi nije sigurno jer dosta je glasna ponekad i neznam, ne bi htio da neko misli da sam ga zaje* kolko je inace optimalna temperatura? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
pa naglasi kod prodaje da tu i tamo cooler zuji ![]() mislim da ces 450kn dobiti bez problema za nju, a bas novo kupovat ti nebih preporucio... radje ubodi 7600GS ili ako se ikako mozes rastegnuti do GT, naravno, polovne i bit ces prezadovoljan ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|