|
![]() |
#1 |
Soul Eater
Datum registracije: Jan 2007
|
MP3
Zna li itko zašto je LAME 4.00 već toliko vremena u testiranju (i to ne beta, nego alpha testiranju). Teški sam poklonik Mp3 formata i LAME 4.00 bi mi dobro došao jer dosta često rippam muziku s CD-ova. I također ako netko zna postoji li program kojim bi mogao brisati tišinu s početka i kraja pjesama u mp3 formatu a da ne gubim kvalitetu (radi ponovnog encodiranja i decodiranja)? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Lame je, koliko znam, open source projekt pa nije ni čudno što se toliko čeka na neku stabilnu verziju. Što se tiče obrade MP3-ica bez gubitka kvalitete, posluži se MP3 Direct Cutom ili mp3Trimom.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Soul Eater
Datum registracije: Jan 2007
|
Programi su dobri, ali meni treba nekakav program koji bi sam tražio sve pjesme sa npr. više od 1sec tišine na početku i na kraju. Mislim da bi umro od dosade kad bi sve svoje mp3 (kojih ima trenutno 13623) otvarao i pregledavao. Bilo bi dobro kad bi program sam tražio sve pjesme koje imaju ID3 tag. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|