|
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Kojeg 3dmarka? 2003? Koji ti je ostatak konfe? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Ja na toj istoj imam 93.71 i super rade. 3Dmark 2003 daje 17269, a clockana daje 21049 ![]() I vise nego OK. Moja sa ovim bakrenim Zalmanom dolazi i do 70° u full loadu, clockana naravno i bez nekog propuha po njoj ![]() ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
http://www.techpowerup.com/atitool/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
koliko je uopće pouzdana procjena atitoolsa jer kad sam imao 6600gt i clockao preko collbitsa npr kad bi stavio na automatic detect izbacilo bi 575 1170 što i nije bilo baš pouzdano jer jezgra ni u ludilu nije htijela na tu frekvu dok je mema uredno išla prek1200 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
meni leadtekovom 7900 gs ide bez problema na 600/1600, vrtila mi je onu cupavu kocku (ati tool)bez greske na 620/1700 ali ne jako dugo jer su pocele malo temperature skakati ![]() a stock hladnjak odlican, ne cuje ga se tako da nemoj tako napadati, leadtek je odlican i jos ti zauzme samo jedan utor na maticnoj zbog malog hladnjaka ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
zato sam i rekao ova njegova. ![]() |
|
![]() |