|
![]() |
#1 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
rar,zip,otpakiranje???
u zadnje vrijeme mnogo mi se puta dogodi da primim neki zip,rar file ili upakiran...pa nikako ne mogu skontati kako take fileove instalirati,ili ako uspijem to se dogodi iz 150 pokušaja... pa bih vas zamolio da mi kažete koji program koristiti itd... hvala puno,nemojte se ljutiti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
WinRAR. www.rarlabs.com
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
nerazumijem te uopce. za rar je meni winrar ono the program a za zip winzip. sto se tice instaliravanja vecinom ih moras extraktati u jedan folder pa onda pokrenuti instalaciju.
![]() |
#4 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Pa WinRAR otvara (i pakira u) ZIP i RAR i jos masu ostalih, sta ce ti Winzip? Od tog Winzipa sam davnih dana odustao ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
®
|
fala... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
®
|
meni? al stvarno to nikako nisam mogao skontati...lol i ne nisam pijan... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
to te ja pitam
Datum registracije: Dec 2006
|
1: Intel Badaxe2 () C2Q Q6600 () 2x2GB Kingmax 800MHz () Gigabyte GF 7300GT () 2 x Seagate 7200.10 320GB SATA II () Corsair VX 550W () DVD±RW LG H22 () Rebel 12 Economy 2: Gigabyte GA-965GM-S2 () C2D E6400 () 2x1GB Kingmax 667MHz () Seasonic S12 380W ![]() Zadnje izmijenjeno od: beroland. 03.03.2007. u 02:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
®
|
još vas trebam... ![]() vak,skinuo sam rayow winamp plugin za g15,kak da to sad instaliram nakon što sam ga otpakirao? [img=http://img179.imageshack.us/img179/8615/untitledag9.th.png] |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
kopiraj u plugins directory od winampa. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
®
|
ueeeeee.... fala ti ko isusu... Zadnje izmijenjeno od: TomG. 03.03.2007. u 12:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
To nije legalno...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|