|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2006
|
Boot particija D
Ugradnjom 120Gb diska umjesto sistemskog diska 40Gb, te kopiranjem sadržaja 40Gb diska s 2particije (20/20) i dualbootom (98/XP) na 120Gb na kojem su napravljene 3 particije (30/30/60), desilo se sljedeće: kao bootabilni sistemski disk mi je uzet disk D (XP) i E (98) , a disk s oznakom C: je sad disk koji sam predvidio za podatke i koji je potpuno prazan....disku C: mogu promjenit slovo u bilo koje slobodno, ali diskovima D i E ne dozvoljava.....jel ima kakvo rješenje za to jer bi volio da su mi disk s OS-om budu C: i D: a disk za podatke E: |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Treba ti neki od disk clone alata kao što su Norton Ghost, Acronis True Image ili Migrate Easy. http://www.symantec.com/home_homeoff...r&pvid=ghost10 http://www.acronis.com/homecomputing...cts/trueimage/ http://www.acronis.com/homecomputing...s/migrateeasy/
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
...pa disk clone alatom sam i kloniral stari disk 40Gb na novi 160Gb na kojem su bile 3 particije, ali neznam zakaj mi je kao sistemsku particiju označil D: , a ne C: ,a kod particioniranja su bile prve dvije particije 30Gb, a treća 60Gb koju je on uzel kako prvu tj. C: |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
EMP moderator
|
Ja sam nedavno klonirao diskove preko True Imagea i fino me pita šta će radit s kojom particijom...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
Nije bilo nikakvih problema s kloniranjem.problem je u tome što sam napravio 3 particije na novom disku 2*30 i 60Gb i kad sam iskloniral stari disk na novi on je uredno kloniral disk na one particije koje sam mu ja i dao ali je označil particije kao D: i E:, a onu praznu sa C:....u tome je problem... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
EMP moderator
|
Nisi trebao radit particije nego pustit da ih sam napravi...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
...da ali onda mi je raspolovil disk na 2 jednake particije 60Gb... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
EMP moderator
|
Pa raspodijeli si kasnije kako ti odgovara.
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|