|
![]() |
#1 |
matroxfanatic
Datum registracije: Nov 2001
|
![]() Evo vam kuciste koje bi se moglo opako prelakirati, mozda dodati kakav prozor na bok. Mislim da bi moglo biti opako dobro za one koji idu na LAN partyje. http://www.enlightcorp.com/ewebsite/...uct.asp?SN=051 Jucer sam ga imao prilike pogledati iznutra, midi visinom, malo vece u duzinu od normalnog, dolazi s dva 8cm sa straznje strane, ima vrata s prednje strane. Kako je rijec o Enlightu, izrada kucista i kvaliteta napajanja su u samom vrhu. U kombinaciji s 300W ATX 2.03 napajanjem kosta oko 1100kn. Ako mislite da je to puno, mislim da se varate. Ako je netko spreman dati 700-900kn za alminijsko kuciste samo zato sto izgleda dobro, ovo je onda definitivno bolja kupnja. Istina, vecina ljudi koja modira svoja kucista bas i nije pri parama, ali... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: May 2002
|
dobro je, cim je enlight ni ne moze biti lose ![]() posebno je dobra fora on dva 5,25" drive baya pri dnu, takvo rijesenje se jako rijetko moze vidjeti, a najbolje iskoristava prostor u kucistu! ali meni se ne svidjaju vrata koja skrivaju drive bay-ove, mislim da je bez veze da svaki put kad hoces do cd-a, moras otvarati vrata... srecom kuciste bi dobro izgledalo i bez njih ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
matroxfanatic
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
cd-rom uredjaji podrzavaju software-sko otvaranje ladice mi je dostatan argument protiv vrata... takva vrata imaju smisla na serverima gdje je potrebno sprijeciti pristup cd-rom i floppy uredjajima, ali na radnoj stanici (na kojoj se nesto i radi, a ne da sluzi iskljucivo kao ukras) mi je to jednostavno neprakticno! naravno, svako ima pravo na svoje misljenje... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
matroxfanatic
|
Citiraj:
LAB-TOP (prodavaonica od LAB-2000), Svetoivanska 7 (Remiza, jedna od ulicica iza stajalista autobusa na Ljubljanici). Rade do 18:30h. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ekspert iz sjene ...
|
Kad smo već kod kučišta koja bi izgledala super nakon moda ( ovo je za mene super i sada ![]() http://www.formel.hr/Stranice/Novosti/tmil_940.htm Mislim TK-3700FB ( cca 750 Kn ) - ajme lipote ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|