|
![]() |
#2 |
Guest
Datum registracije: Oct 2006
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Ovdje su installeri za RTCW, UT, UT2003: http://www.osgaming.net/Downloads/Linux/Installers/ Za instalaciju ti trebaju Windows instalacijski CDovi igara. Ovdje je installer za Quake3: http://ioquake3.org/ Također treba Win instalacijski CD. Ovdje možeš naći instalacije za UT2003_demo i UT2004_demo: http://www.beyondunreal.com/content/articles/21_1.php Quake 4 i Doom3 demo možeš skinuti sa id-ovih stranica. Od ostalih starijih igara koje su portane ima još Rune i Heroji 3. Sirious Sam FE i SE installer ali je beta i bugovit, također MOHHA installer koji je isto beta i isto ima bugova. Toliko o nativnim linux igrama ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Jadne. Pa recimo, nativni Quake3 (ioquake3) sa na 6600GT sa 4x AA 4xAF 1024x768 vrti na kojih 200-400 fpsa, preko Cedege (WineX) na kojh 100 fpsa. Na običnom Wineu sumnjam da bi se dalo uopće pokrenuti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
Mislio sam na obicne apliakcije, konkretno emulator graf.kalkulatora i Sketchpad, matematicki softver za geometriju. Nadam se da kod njih nije takav pad ![]() Radi se o drugoj konfi iz siga i Damn Small Linuxu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Zadnje izmijenjeno od: danij3l. 03.03.2007. u 17:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
|
Citiraj:
(nisam pravio nikakav bench, ali kada svog mobilnog radeta stavim u powerstate 1 na linuxu kad prolazim kroz smoke ne trza sto za istu situaciju u windozima nemogu reci) |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() steam ili non-steam? davno sam upogonio steam cs 1.6 na ubuntu... ali nisam uspjeo promjenit rezoluciju, uvjek je bila 1024x768... onda sam prestao igrati zbog pinga na DCM-u i eto, sad kad uzmem novu pilu ide sve ispocetka ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
ne misliš li da sam s razlogom "emulator" stavio pod navodnike? i ako već tako slatko napominješ, zašto nisi napisao što je... naime meni se neda prevodit dva paragrafa teksta (ili koliko već) kada ga većina ljudi ovdje ionako neće razumjeti. wine radi okej za aplikacije... recimo. npr. The Dude, teamspeak, swish i hrpa drugih uredno radi, dok recimo photoshop, dreamweaver i virtual sex villa ne rade. treba probati, ali bejzikli je okej.
![]() |
#14 | |
Premium
|
Citiraj:
znam ja dobro da ti znash to i vidio sam navodnike, ali ti ocigledno nisi smajlice. Post je bio napisan u sarkasticnom tonu. NHF ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
|
|
Oglas
|