|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
Recimo... problem....
Zanima me postoji li neki uglavnom univerzalni način brze provjere ispravnosti komponenti u kompu? Mislim ako kupujete nekaj polovno; kako napraviti blic provjeru? Kako provjeriti HDD, memoriju, VGA, MB, možda DVD ili proc? Dakle kad dođete kod čovjeka doma, da ne visite s njim tri sata, nego ono... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Re: Recimo... problem....
Citiraj:
DVD: ubaci dvd unutra i snimi ga na hard. Brzo i efikasno, ali koliko će trajati te komponente, to je već druga stvar |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
To što je komp postao ne znaći da je pojedina komponenta ispravna 100%. To posebno vrijedi za memoriju i proc. Jedini pravi način je to da vlasniku objasniš na koji ćeš ga način mučiti ako te bude nešto zezalo. Možda je metoda drvosječa ali stvar funkcionira.
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
Kako vidjeti da matična nije negdje skurena, a pri dizanju je sve kao OK; ili memorija kao radi, a poslije banana..... Dakle največa garancija je vlasnik, njegova uža i šira rodbina te mojih 15 olovnih prijatelja.... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|