Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Audio, Video, Foto
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 15.01.2008., 14:41   #1
tomy_t
Premium

tomy_t's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
upit oko fullHD.a

Ima jedna upit vezan za svoj telkac

Nedavno sam kupio LCD telkac Sony Bravia 40KDL-D3500 FullHD i jos hrpa

a sada pitanje. Telkac ima na sebi PC ulaz ili ti VGA i kada ga spojim s laptopom Toshiba Qosmio F30 max rezu koju telkac prikazuje je 1370 x 768 tako nesto.

Lap mi neda HDMI izlaz nego samo taj VGA, S-video i neki svoj scart. Ja sam sada mislio uzeti DVI na HDMI kabal i spojiti taj kabal na svoj lap preko VGA-DVI konvertora na telku

Hocu li onda na telki dobiti fullHD rezu

||DELL Inspiron 5770 || Intel Core i5-8250U || 240GB NVME + 1TB HDD || DVD RW DL || Intel UHD620@ 17,3" IPS 1920 x 1080 || 16GB (2 x 8096MB) DDR4 || 802.11a/b/g/n/Bluetooth ||2MP Webcam ||HDMI ||Windows 10 Professional ||
tomy_t je offline   Reply With Quote
Staro 06.02.2008., 02:35   #2
Ciclajbek
Premium

Datum registracije: Oct 2007
neces,jer ti graficka u lapu ne podrzava vrlo vjerojatno fullHD, samo 720p.VGA je analogni signal, a DVI digitalni....Prebacivat iz vga i DVI pa iz DVI u HDMI nema smisla po meni...
Ja imam Braviu 26 nonFullHD i nemogu nikak namjestit tu rezu da mi prikazuje,a pise u uputstvima da moze....
Ciclajbek je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 11.02.2008., 13:02   #3
vladori
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor Ciclajbek Pregled postova
neces,jer ti graficka u lapu ne podrzava vrlo vjerojatno fullHD, samo 720p.VGA je analogni signal, a DVI digitalni....Prebacivat iz vga i DVI pa iz DVI u HDMI nema smisla po meni...
Ja imam Braviu 26 nonFullHD i nemogu nikak namjestit tu rezu da mi prikazuje,a pise u uputstvima da moze....
Grafička u lapu ti mora podrzavat 1080p da bi ti on davao izlaz na HDMI u fulHD.
vladori je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno