|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2002
|
Dolje firme...
DOLJE sa svim firmama koje stavljaju u cjenike robu koju nemaju. Nadam se da će ih netko zgaziti tenkom. Kupujem TV karticu, i moram čekat tjedan dana da bi oni to naručili - pa onda sam mogao i ja naručiti... Zlo mi je od takvog poslovanja - imaš firmu i blagajnu unutra a sva roba je na marsu, uranu, neptunu. Bljak! Sorry, ali morao sam se negdje istresti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
U potpunosti te razumijem. To je jedina prednost HG Šrota. Tam barem imaju ono što piše. Zna se doduše dogoditi da su prodali zadnji primjerak pa nisu napravili update stanja. Je... ih u njihov Excel.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Nazalost ima istine u tome. No je li se netko susreo sa ovime, odo ja u Hgspot neke pogledat onak mi je bilo usput nisam imal para pri sebi pa samo otisao pitat za cjenu, dodjeh ja do prodavaca i pitam ga kolko dodje DDR 333 512 u komadu. On neke tipka i kaze (neznam tocno) 565KN (bilo je to godine...), kazem jel ih ima ma lageru veli ima, kazem ja dobro dosel bim sutra po to. Dodjoh ja sutra po to sa parama kazem tipu DDR 400 512MB ljepo tip isprinta i kaze 625 KN (opet neznam tocno cca.) je zablejim i pitam ga kak je sad 625 a jucer je bila 565Kn. Kaze da je odjednom naglo porasla. Tak mi se isto dogodilo sa plocom isao dan prije pogledat da li mi cooler stane pitao i za cjenu i drugi dan puf cjena porasla za 60 KN. Nekak je to meni sumljivo. Mogu se okladiti da ih nisam nista pitao cjena bi ostala nepromjenjena!
![]() |
#4 |
Premium
|
Ma užas. Najbolje je naručiti u 10 firmi i ostavi im tel. broj. Onda će te valjda barem jedna nazvati - kod njih kupiš a ostale tko šljivi. Najbolje mi je kad ekipa plati, a onda oni odugovlače sa isporukom ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
..
Datum registracije: Oct 2001
|
hgspot mjenja cijele on daily bases...skoci dolar skoci cijena..padne dolar padne cijena...dodje nova posiljka ode cijena gore ili dole... veliki interes ljudi cijena gore..mali interes cijena dole...njihov cjenik je gadna stvar...nije uopce blesavo napravljen |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Znam ja za njihov cjenik i kak a refreshaju, ali bas sam pratio dolar kad sam kupovao i nije porasao ni pao a na lageru su imali par ploca i prije par DDR-a. Ali to kak mjenjaju cijene kad ih pitas je ipak pederluk!
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
Ma naravno da su pederi; kad USD padne - po tome bi sve cijene trebale linearno pasti (ili rasti ako dolar raste) ali to nekim - samo njima znanim metodama - ne funkcionira.... A hebi ga.... Ajmo mi osnovat tvrtku za dilanje hardware-om pa ih malo hebati s cijenama.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
..
|
Citiraj:
a inace ako otvoris firnu i tak ces nabavljati pola toga od njih ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#10 | |
...
Datum registracije: Nov 2002
|
Citiraj:
Meni je najzesce bilo kad sam nazvao king racunala, dobar dan, imate jos twinmos memoriju pc3200? kaze tip imamo imamo, evo da pitam u skladiste, evo ima jos 5 komada. super. pol sata poslije dodjem tamo, molim 2 x 256mb pc3200 twinmos, kaze tip nema, imamo samo jednu. Reko pa zvao sam vas prije pol cuke i rekli ste da ih imate 5??? Tip se nekaj zblesiro, izvalio neki izgovor, kao da je krivo pogledao u skladistu, reko odjebi i ti i king. ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
Da, taj king sere po pitanju "imate li robu?, imamo!" i onda dođeš a ono kita labudova ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
|
To je takozvani Hrvatski-sindrom-misterioznih-nestanaka-komponenti-na-skladistu. ![]()
![]() |
#13 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Kad ću doživjeti dan kad me neće neka nazovi firma S***ATI u nekom koraku procesa kupovine ili eventualnih reklamacija... Wishful thinking, ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
..
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |