|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
DVDtoHDD
Kako da DVDove napravim kao "normalan" file koji mogu gledat na kompu; tj. da ima samo jedan file kojeg jednostavno kopiram i radim s njim što hoću naime, napravioi sam veliku glupost http://forum.pcekspert.com/showthrea...629#post663629 i sad vraćam sve izgubljene podatke s diska, a neki su bili kao DVD video napravljeni pomoću Nero Visiona Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Čekaj ne kužim, imaš DVD film ili? Ak DVD film ideš ripat, neće ti napravit jedan fajl, nego njih više u jednoj mapi, jel na to misliš? Aj pojasni malko. Za ovo spomenuto uvijek možeš koristit DVD Decrypter: link. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
ja volim napravit ISO ili nero image od DVD-a. Onda sa Nero ImageDrive mountam image ako hocu gledat film ![]() Nero image napravis, naravno sa Nerom - odaberes Image Recorder umjesto przilice, i kopiras ili kreiras novi DVD. A ISO mozes napravit sa recimo UltraISO kojeg ja koristim, ali ima ih jos. Ako netko zna neki besplatni nek okaci link ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
pa to sam i mislio - mislio sam da od vec ripanih DVD-a napravi image. Onda ima jedan fajl kako i zeli ![]() Pretpostavio sam da vec na hardu ima odredjen broj filmova koji nisu u image, pa da njih recimo prebaci u ISO. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
niste me shvatili, to znam...nego ovak imam video fileove s kamere(dakle kad ja to snimim s kamere dobim jedan file), i od tih fileove, tj. jednog MPEG filea ja napravim DVD video s Nero Visionom, a DVD se jelda sastoji od više fileova(audio TS ili štalije više, video nešto...) Kako da ja od tih fileova dobim onaj prvotni MPEG ima li načina da se to napravi? no nije mi sad to toliko važno jer sam pomoću easy recoverya vratio te sve izgubljene fileove(55GB) još jednom hvala Spliffu oko pomoći |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
to te ja pitam
Datum registracije: Dec 2006
|
Ima. Npr. sa InterVideo DVD Copy i sa masu drugih komercijalnih softvera. Ono klasika woindows, krajnje jednostavno (ali ne s prevelikim mogućnostima customizacije) odabereš source (DVD film), zatim target (neki folder) i odabereš format u koji hoćeš pretvoriti (npr wmv, mpeg...). I to je to.
1: Intel Badaxe2 () C2Q Q6600 () 2x2GB Kingmax 800MHz () Gigabyte GF 7300GT () 2 x Seagate 7200.10 320GB SATA II () Corsair VX 550W () DVD±RW LG H22 () Rebel 12 Economy 2: Gigabyte GA-965GM-S2 () C2D E6400 () 2x1GB Kingmax 667MHz () Seasonic S12 380W ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|