|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2003
|
![]() Štovani pc-eksperti, Imam problem sa starijim divx filmovima. Prilikom pokušaja pregledavanja zamrzava se bsplayer. Također i gspot otkazuje kada želim doći do podataka o codecu. Samo dva filma mi rade, a oni su divx v3 ;-), MPEG-4, instalirani codec je ffdshow. Molim nekoga da mi pomogne pustiti filmove, ako je to uopće moguće. Dosadilo mi je resetirati Pc. CD-i su stari 3 godine. :confused:
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
vjerovatno je CDovima prosao rok trajanja ![]() jel moze uopce fileove prekopirati na disk? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
Probat ću. Već sam pokušao ali mi je estimated time za copy bilo 3 sata, pa sam odustao. :confused:
![]() |
#4 | |
Premium
|
Citiraj:
mozes ih probati spasiti s nekim recovery programom tipa CDR diagnostic 1.7 s filmovima bi trebalo gotovo sigurno uspijeti uz minimalna sranja ako se nesto bas nebude htjelo citati... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
Ima li neki freeware program za CDR recovery? ![]()
![]() |
#8 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
|
U redu. ![]()
![]() |
#10 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2002
|
Citiraj:
nemam pojma šta mu je to smetalo... a meni se bilo koji player rušio pri pokretanju videa... |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Registered User
|
Nisam ništa uspio napraviti. Za recovery sam koristio IsoBuster 1.0. Niti jedan film nisam uspio kompletno ekstrahirati. Javljale su se neke greške kod čitanja CD-a. Kada bih prekinuo ekstrakciju i sa gspotom probao, ovaj bi javio grešku u AVI headeru, te da se film ne može pustiti. Nije ga mogao niti renderirati. Tako da još nisam uspio... Pokušat ću još.
![]() |
#12 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Jebiga deca .... Iako nisam moderator ovog dijela foruma - najte se zajebavat ... Kao prvo - i sam spomen ISO bustera je veliki NE - NE i NE Takove stvari ne spominjati niti u najluđim snovima Kao drugo - divx je kao takav ilegalan i ne smije se spominjati OSIM ako nije napomenuto kako je dotićni kopija originala koju onaj koji posta posjeduje. Kako sam ja SIGURAN da breach posjeduje original DVD za film koji spominje - ne bi trebalo biti problema ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Premium
|
Citiraj:
i ovaj put koristi software koji ti kazem ako ocekujes da ti se pomogne ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Registered User
|
U redu, Greg. Nisam pronašao na kazaa-u taj, nego samo IsoBuster pa sam ga probao. Pokušat ću naći CDR diags kad riješim problem sa modemom pod WinMe. Ne mogu stvoriti novu vezu, stalno me tjera da instaliram modem iako je instaliran i radi. Imam dualboot konfiguraciju sa Win2k i Me. Nešto me zezao na WinMe pa sam izbrisao vezu na net preko iskona. Spajam se preko Win2k. Ne kužim što nije u redu. Modem radi, komunicira sa windowsima, nema konflikta. Ne vidim razlog. Any ideas?
![]() |
#15 | |
Premium
|
Citiraj:
sto se tice ovoga probaj za pocetak maknuti modem (btw, koji je modem) i obavezno na unistal drivera prvo pa onda makni i ostatke iz windows/inf/other pa ga ponovno isntaliraj.... ako ni onda nebude radilo javi |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Registered User
|
Ponovno sam instalirao modem. US Robotics 56K Voice interni. Ali opet ne mogu uspostaviti connection. Traži me da instaliram modem, pa ako to učinim imam 2 u Device manageru. I opet ne mogu stvorit vezu. Pa neću valjda morati ponovno win instalirati? Probleme stvara i TAPISRV- MS win Telephony server- uvijek kod reseta - javlja grešku u fileu USER.exe itd. Modem je čini se dobro instaliran, kod instalacije se u system deviceu pojavi i Generic PCI modem enumerator. U Win2000 toga nema. Sve bi trebalo raditi.... Driveri su 3094, od 24.02.2001.
ARMS OF DARKNESS EMBRACE ME IN MADNESS. Zadnje izmijenjeno od: breach. 08.10.2003. u 15:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Registered User
|
U redu. Filmovi rade kad se provuku kroz IsoBuster i Avifixed. Samo što pred kraj ima previše grešaka, pa ne mogu cijeli film popraviti. Thanx, Greg.:clap:
![]() |
#18 |
Premium
Datum registracije: Jan 2002
|
evo pitanje tu da ne otvaram novi thred... zašto mi na donjoj konfi kasni slika kad gledam divx? i to samo *ponekad*... gledam na bsplayeru Edited by gpremec Zadnje izmijenjeno od: gpremec. 17.10.2003. u 23:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: gpremec. 17.10.2003. u 23:31. |
|
![]() |
![]() |