|
![]() |
#1 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Audigy SE -> Audigy 4
Zanima me koliko se isplati prelazak s Audigy SE na Audigy 4 i gdje se najviše vidi razlika? Sad sam od lege posudio četvorku i ovak na brzinu mi se bas čini nešto boljim, naglašeniji su dublji tonovi. Prešao bih prvenstveno zato jer mi se SE kolje s grafom, tj. tunerom na njoj pa ako utvrdim da s Audigy 4 radi OK, prešao bih na nju. Dati 400 kn za nju nije malo, ali ako mi riješi probleme s grafom i još ako dobijem neka značajnija poboljšanja u zvuku, to bi bilo to... Hvala.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
[SW]'V^idO
Datum registracije: Dec 2006
|
Mene zanima razlika u kvaliteti zvuka. Da li ima nekih čujnih poboljšanja? Imam Z-2300. Molim vas da mi pomognete u izboru jer ne želim dati 300kn više bez veze. I koja je razlika između Audigy 2ZS i 4? Zašto je 2ZS skuplja u Ve-milu? Da li mi se ona isplati iako je skuplja? Da li uz 2 ZS dolazi daljinski?
![]() Member of [SW]' CoD2 clan. Join us! Moji DIY projekti i sl.: http://vidosprojects.freei.me/ Zadnje izmijenjeno od: Vido. 26.02.2007. u 12:19. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
audigy 4 je neusporedivo bolja od "se"...cak mi ima "bogatiji" zvuk od x-fi koju imam u sigu..definitivno preporuka ![]()
![]() |
#5 |
EMP moderator
|
Čuj, između moje integrirane i Audigy SE je razlika skoro nikakva...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Po toj logici prodaj SE i ostani na integriranoj, pošto je razlika između SE i Audigy 4 mala... : lol2 : Bitno je imati ili kvalitetan HI-FI sistem ili kvalitetne zvučnike za računalo, jerbo razliku ne budeš nikako čuo.
![]() |
#7 |
Strichek Moderator
|
U pravilu razlika bi se podosta trebala osjetit, isto tako bi se podosta trebala osjetit između SE i četvorke. Probaj ako netko ima u Osijeku Audigy4 na 1 dan dal bi sve bilo ok što se ATIja tiče.
![]() |
#8 |
EMP moderator
|
Na prošle dvije ploče sam imao ALC6xx i zvuk je bio koma, ali sad na ovom 883 je dosta bolji... Kad se ujednači glasnoća i ekvilajzer, teško je primjetit razliku. Na Audigy 4 mi je zvuk nekako čišći, bas bolje zvuči... Buljo, onu tvoju karticu sam imao... ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
Da li neko zna gdje je moguće kupiti Audigy 4, jer po svim firmama u Zagrebu koje je imaju u cjeniku nije uopće raspoloživa?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Premium
|
Zvao sam skoro sve firme gdje je bila na cjeniku, al izgleda da ju uopće neće dobivat. Jedino u Ve-milu stoji na cjeniku da je raspoloživa za 1-2 dana, al su mi rekli da možda bude došla a možda i ne. Stvarno konkretan odgovor od njih! Pitao sam ovdje ako neko možda ima informaciju gdje ju je stvarno moguće kupiti.
![]() |
#13 |
Strichek Moderator
|
![]() |
#16 |
Premium
|
Izgleda da nema druge. Svejedno hvala na odgovoru. Ak neko hoće prodat nek se javi. Pozdrav. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|