|
![]() |
#1 |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
Firefox 2.0.0.2
Uskoro ce se pojaviti na Mozillinim stranicama nova verzija a za one koji je zele vec sada skinuti mogu je odavdje
![]() |
#2 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
ja skinuo, ali sam zaboravio kako se ono promijeni da mi radi ALt+S? za slanje napisane poruke, a ne da mi se otvara History koji se kreten to sjetio promijeniti svaka mu čast. već kad smo kod njega, taman sam htio otvoriti novi topic pa pitati ovo: zašto mi uvijek nanovo učitava direktno linkane slike na stranicu, konkretno recimo forum, svakiput mui nanovo učitava slike, a već sam ih sve pregledao.. ako me kužite... pratim neki topic, i svaki put kad ga otvorim firefox mi nanovo učitava te slike... te druga stvar, da li se može kako natjerati da kad ja scrolam do kraja stranice, da mi stranica "ne skače" prema gore dok se ne učitaju sve te glupe slike... ? jako iritantan problem. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Tools - options - advance - koliki ti je cache? Ocisti ga i povecaj. Meni je na 1gb. ^^ Sto se tice drugog problema, mislim da je nerjesiv. Stvar je strechanja tablica od trenutka ucitanja do trenutka ucitavanja zadnjeg sadrzaja (slikovnih datoteka i slicnoga), i kako se slika ucita, tako se i poveca dio tablice u kojoj se nalazi pa tako sve do samog dna tablice, odnosno bodya.
![]() |
#7 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
bilo mi 50mb ![]() sad sam stavio 1000mb ![]() ali to je tako po defaultu valjda... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|